mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om udsalg og nyt koncept på mortilto // Månedens Musthaves #1

Som noget nyt, vil jeg hver måned vise jer nogle af de lækre sager jeg går og drømmer om at iklæde mig. “Månedens Musthaves”.

Det kribler allerede i fingrene hos mig, for at komme igang med at finde lækre sager og jeg er ret sikker på, at det sværeste bliver begrænsningens kunst. Det var det i hvert fald i dag, da jeg lavede denne kollage til Jer. For pokker hvor kan man få meget fint, til virkelig gode priser her på falderebet af udsalget! Dét er noget MamaSchøn kan li’. Egentlig ville jeg have ventet med “Månedens Musthaves” til februar, men børnepenge, udsalg og et effektivt shoppegen gør, at jeg ikke har kunnet holde snitterne fra diverse webshops og jeg har derfor allerede har lavet Månedens Musthaves #1

Der er lidt forskelligt at tage af og det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er særligt vild med ponchoen fra Ralph Lauren, som lige nu er nedsat med 40%. Manner, den er fin til det hele! Uanset hvad man styler den med, vil man se casually lækker ud på den helt rigtige måde, tror jeg. Hvis så Gannistøvlerne og et par smækre solbriller bliver føjet til, så har man en vinder. Jeg er i hvert fald pjattet med det.

IMG_8985

 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER

Megalækre sager, hvis jeg selv må have lov til at sige det – og så matcher det hele perfekt til min nye hat.

Forøvrigt er der yderligere minus 15 % på alt hos boozt.com (hvor jeg snedigt nok har fundet alle styles), hvis man køber for over 999.- med rabatkoden: 15xtra

Fremover vil Månedens Musthaves fremgå i indlæggets overskrift når jeg poster disse indlæg, så hvis nogle af Jer er trætte af mine shoppetips, så spring bare indlæggene over, ik’?

Kys fra Cana

Følg med i bloggen ved at trykke herunder:

BLOGLOVIN

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

 

 

Indlægget indeholder affiliate links

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven