mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om en god mand, store planer og savnede veninder

IMG_6404[1]

 

Piger, jeg er ked af at sige det, men jeg tror sgu jeg har fået mig verdens bedste mand. Jeg har skrevet lidt om det før, men hør lige her. Han er skide god, er han.

Uden at afsløre for meget kan jeg fortælle, at jeg lige nu har gang i et ret stort projekt som kræver en stor del af min tid. Mine tanker er i høj grad centrerede om det og jeg synes det er megaspændende. Derfor er min mand sgu særligt fantastisk, når han i dag hvor det (igen) regner, tager den bette med på tur i barnevognen en times tid, for derefter at vende tilbage og spørge om han ikke bare lige skal hente vores store dreng og tage begge børnene med på legedate hos en god kammerat, så jeg kan få lidt tid til at fokusere på mit projekt.

Den slags får mig til at elske ham endnu højere end jeg allerede gør i forvejen. Jeg elsker at han forstår mig og at han giver mig plads til mine sindssyge projekter og evige hang til at tage munden godt og grundigt fuld.

I formiddag spurgte han mig om hvornår jeg egentlig sidst ikke havde haft et stort projekt at gå op i, som ikke var arbejdsrelateret. Tja, det kan jeg faktisk ikke huske. Jeg ved ikke om jeg nogensinde ikke har haft en masse jern i ilden. Det er det der holder mig kørende og jeg kan simpelthen ikke lade være, selvom det af og til bider mig i røven og giver mig en travlhed, som kommer til at koste på den ene eller den anden konto. Særligt venindekontoen er i glødende minus lige pt. Jeg elsker mine veninder; nye som gamle. Desværre er de bare alle sammen nedprioriterede lige nu. Lige nu, midt i barsel, søvnunderskud og store planer.

Jeg lover at tage revanche igen engang, og hvis ikke, så håber jeg at I hanker op i mig, inden I skrider. Jeg kan skide godt lide Jer. Faktisk kan jeg gode lide de fleste mennesker; særligt dem som også kan lidt mig og min familie.

 

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Kan vi ikke klone ham? 😉 jeg kunne virkelig godt bruge sådan en god og kærlig mand, til mig selv om dejlige lille søn i maven :p

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven