mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om at blive pisset på

Calvin_Peeing

Som så mange gange før, trippede min store dreng rundt med halvkrydsede ben inden vi skulle spise, imens han højlydt proklamerede, at han altså ikke skulle tisse.

Lige som vi satte os til bords, skulle han måske alligevel.

Men så skal du gå med mig, mor” Alright, fine by me.

Vi går ud på toilettet og jeg spørger om han vil sidde eller stå.

Uden at svare, trækker drengen underhylere og strømpebukser ned om knæene, løfter op i toiletbrættet og stiller sig i position. Han er virkelig blevet en stor dreng det sidste års tid og jeg kan ind i mellem have svært ved at følge med.

Vi snakker videre – vidstnok om en ny toiletrulle jeg i mellemtiden havde fundet frem – og pludselig opdager jeg, at tissestrålen faretruende nærmer sig kanten af toilettet.

Hey, husk at se hvor du tisser!

Men det var for sent.

Han havde tisset ved siden af. Lige ud på mine bukser.

For helvede også.

Min lille store dygtige dreng, har fået så meget styr på det der med at tisse, så han ikke længere føler det er nødvendigt at kigge ned imens.

Fuck.

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Når den bette om lidt bliver stor nok så skal de tisse over kors. Det bliver ofte praktiseret hos os (faren deltager også gerne..).. Forleden blev jeg træt af at vores toilet lidt for tit lugtede lidt for meget af ‘strinte hist og pist’, så jeg købte en af de der dimser med duft i man kan sætte på kanten.. Det hjalp ikke.. En dag fandt jeg ud af hvorfor – den der dims.. Den er da super sjov af sigte efter- og så gemmer der sig en lille slat i den.. Skønno.. Overvejer at købe et klistermærke med en flue eller en skydeskive til at sætte i bunden af kummen – så kan de skyde efter den i stedet..

  2. Ha ha. Ja glæderne som drengemor er mange.
    Men hvad sker der lige for, at de aldrig vil indrømme, at de skal tisse før i sidste øjeblik???
    Herhjemme vrikker han rundt og når jeg spørger om ikke han skal ud at tisse, er svaret “Nej jeg danser bare min yndlings dans”.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven