mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Når livet går stærkt kan det være godt at have en sportsvogn

Nogle dage går livet så stærkt, så det er lige før jeg ikke kan følge med. Særligt mine børns liv.

Jeg synes bare lige jeg har drejet to gange rundt om mig selv, siden Peter er blevet født. Det er gået så stærkt og han er pludselig ikke længere en lille fed baby, som ikke kan andet selv, end at spise, sove og fylde godt op i bleerne. Han er blevet en vaks fyr, som kommer rundt i bedste møvestil og som i dén grad er gået på opdagelse i verden. Det er helt vildt sjovt at opleve for anden gang.

Sidste gang var jeg så overoptaget af min baby, at udviklingen – så vidt jeg husker – slet ikke var ligeså voldsom at følge med i. Simpelthen fordi jeg aldrig tog øjnene (eller noget som helst andet) fra min baby.

I ved, det er ligesom hvis éns bedste veninde går på kur og smider en masse kilo, så kan det være svært at se, hvis man ser hende hver eneste dag, hvorimod det er mere tydeligt, hos hende, man kun ser sporadisk.

Hermed selvfølgelig ikke sagt at jeg kun kigger sporadisk på min baby. Men han er altså ikke den eneste som fylder mit liv, mine tanker og hele min bevidsthed. Han er en dejlig lille del, af hele pakken.

Hans nye, udforskende tilgang til livet, kræver også lidt nyt legetøj – og hooold nu op, hvor kunne jeg dog købe mig fattig i lækkert legetøj!

Heldigvis har vi gemt det mest basale fra Jens, men der trænger alligevel til at blive spædet lidt op. For eksempel tænker jeg ikke at jeg – eller altså, jeg mener selvfølgelig Peter – kan leve uden en retro gåbil. De er simpelthen så smukke og jeg har købt dem i et væk til andres babyer, lige siden jeg faldt over dem for et par år siden. De er den perfekte dåbs- eller 1-års-fødselsdagsgave, synes jeg.

gåbil2

De kan (selvfølgelig) købes i KærBolig i Sønderborg – eller online fx HER.

Jeg er helt pjattet med dem.

Okay okay, der går måske stadig lidt tid, før min store lille baby er klar til at ræse rundt på sådan en gåbil, men jeg tænker alligevel, at man vel aldrig kan være for lille til at få sin første sportsvogn? Uanset hvad, så går tiden åbenbart bare så hurtigt, så før jeg når at blinke med øjnene, er min lille baby formentlig både igang med at kravle, tale og gå.

Synes I damer derude ind i mellem også at tiden render af med Jer? Eller er det bare mig?

Kys fra Cana

Følg bloggen ved at trykke på nedenstående:

BLOGLOVIN

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

 

 

Indlægget indeholder affiliate links

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. de laver altså bare de fedeste “køretøjer”, er selv helt pjattet med dem! 🙂
  Lige nu syntes jeg tiden går langsomt, nok mest fordi jeg slet ikke kan vente til min første baby kommer om et par måneder 😉

  1. Åh ja, den kære ventetid kan være ulidelig. Men jeg lover – tiden stor ikke stille og pludselig sidder du med din baby i armene 🙂
   KH Cana

 2. Anden gang går det meget hurtigere, vil give dig helt ret.
  .. netop fordi der er andet i livet end den lille baby! 🙂
  Livet er så meget mere værd, når der er børn i det 🙂 hver dag, måned og år er pludselig noget særligt 🙂

  1. Præcis! Det er fuldstædnigt vanvittigt, så hurtigt tiden går denne gang. Jeg kan slet slet ikke følge med.

 3. Min søn er næsten 5 måneder, men der føltes som om ddt var igår han ikke kunne nå sine fødder eller være vågen i mere end 1 time ad gangen. Det går alt for stærkt

 4. Min ældste fylder 3 år om en uge, og jeg kan slet ikke forstå det!!! I disse dage går jeg og mindes hvor tyk og træt af et hele jeg var for præcis 3 år siden! Det føles seriøst som om det var for få uger siden, så meget kan jeg mærke følelsen i min krop! Og når jeg så tænker hvad der er sket på de 3 år, kan jeg slet ikke forstå det! Og min “baby” fylder 2 år om 3 mdr og hun snakker og er også en stor pige efterhånden (heldigvis er hun staig dejlig baby”tyk” og lækker :-)).. Det kan godt føles lidt “trist” – når man tænker på hvor hurtigt det går, men jeg forsøger med alt hvad jeg har at nyde hvert eneste sekund 🙂 Nyde tiden hvor de stadig er “små”, nyde at de kommer ind og putter om natten og prøve at opleve så meget som muligt med dem i øjeblikket..

  1. Jeg kender så godt følelsen! Og sejt, med både en 3-årig og en 2-årig! Så må tiden af og til særligt både gå hurtigt og langsomt på én og samme tid, forestiller jeg mig 🙂
   KH Cana

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven