mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

MORTILTO i Vores Børn

Så er det sørme i dag Vores Børn er kommet på gaden med en megalang artikel om The Buttenschøns. Om vores flytning fra København til Broager og om alt det gode sønderjylland har gjort ved vores familie. Det er ret vildt at læse artiklen nu, efter at have truffet beslutningen om at sælge vores hus – men ikke desto mindre, er det hele sandt. Sønderjylland er og har været fantastisk – det er bare tid for os, til at komme videre. Helt vildt mange af Jer har allerede delt vores hus på Jeres respektive facebooksider og det er jeg simpelthen så umådeligt glad for. Flere har allerede henvendt sig og vil gerne se huset og jeg håber sådan at nogen kan blive ligeså forelskede i det som jeg.

Fordi der her til aften har været en (megairriterende) situation med et fly vi var ombord på, som midt under landingen gav fuld gas opad for derefter at kredse om landingsbanen i små tre timer for så at vende retur til afgangspositionen, så sidder jeg lige nu på et megalækkert (og megadyrt!) hotel og venter på at kunne komme hjem i morgen.

Min mand har smuglet 2 kolde øl med i sin taske og jeg elsker ham derfor lidt ekstra lige nu. Blogindlæg må være blogindlæg – jeg skal ha valuta for hotelpengene i aften. Jeg håber I bærer over med mig.

Artiklen fra Vores Børn kan findes HER

Og salgssiden til vores hus kan stadig findes HER

FOTO: Lene Esthave - fra artiklen i Vores Børn
FOTO: Lene Esthave – fra artiklen i Vores Børn

Kys fra Cana

Følg bloggen ved at trykke herunder:

BLOGLOVIN

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven