mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Lidt om regnvejr og læserkram

Efter en morgen med overskud på badeværelseskontoen med et helt kvarter completely on my own og følte jeg mig i fuldt firspring, da jeg stavrede afsted mod Bestseller-event, som jeg havde glædet mig til – allermest fordi den slags events giver anledning til at hilse på andre søde damer, som har samme interesser som mig – i hvert fald deler vi interessen om børn og mode. Det var et skidefint event, med god inspiration både til sind og til stil. Minimize, Limited by Name It og Little Pieces. Alt tøjet vi fik at se udkommer selvfølgelig først til august, så selvom meget af det var megafint, kunne jeg ikke score noget med hjem til drengene, ligesom jeg desværre heller ikke kan smide gode shoppelinks til nye kollektioner efter Jer i denne omgang.

Du kan dog finde lidt af Little Pieces tidligere lækre kollektioner på udsalg her hos stylepit.dk.

Under det fine event og den meget lækre (men sparsomme, når man er en sulten sønderjyde!) frokost, ringede min mand:

Jeg er kommet afsted uden regnslag, så medmindre vores baby skal blive gennemvædet i klapvognen, må du komme til os”

Great. Det var min egen fejl; mig der havde pakket regnslaget væk, i stedet for at lade det ligge under vognen. Pis. Silende regn og mig afsted, uden overhovedet at få hverken snakket med alle damer eller spist hele min (lillebitte) frokost. Praktisk tøj er selvfølgelig heller ikke min stærkeste side, så jeg var gennemblødt på et splitsekund og må have lignet noget der var løgn, med en goodiebag i hånden og blikket fast rettet fremad, fordi mit store tørklæde, ved den mindste bevægelse i halsregionen mindede mig om den klamme følelse af et koldt og vådt tørklæde mod en forfrosset hage, som altid får mig til at drømme mig på solferie.

… Og pludselig så var der én der storsmilede til mig, da jeg kom gående der i den silende regn med det nyklippede hår sjaskende i alle retninger og mascaraen godt på vej ned af kinderne. Hun smilede fordi hun kendte mig. Mortilto.dk. Hun var så sød og jeg endte med at give hende et kæmpe kram og en forvisning om at hun havde reddet min dag. For det havde hun. Regnen blev ligegyldig og det hele var bare skidedejligt. Tak for dig, søde dame!

Det er så megafedt når I stopper mig på gaden eller prikker til mig i køen i 7/11 – jeg elsker at vide hvem I er og jeg synes det er virkelig dejligt, hvis jeg kan få lov til at dele lidt ud af de store kram jeg virtuelt sender Jer hele tiden.

IMG_9090
En noget misfornøjet goodiebag efter en rusketur i regnvejr – oh well, der var bolsjer i, og så er jeg sådan set tilfreds.

Egentlig ville jeg have postet et billede af mig, som druknet mus, men jeg har siden mit nye look ikke gjort andet end at poste selfies på instagram, så jeg holder lige en kunstpause med billeder af mig selv, så I ikke bliver alt for trætte af at se på mig.

 

Kys fra Cana

Følg bloggen ved at trykke herunder:

BLOGLOVIN

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

 

Indlægget indeholder affiliate links

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven