mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Lidt om en jakke, et par støvler og verdens bedste lokalmiljø

Indrømmet. I går, på den allerførste dag i 2015, var jeg en brokrøv. Undskyld.

Jeg brokkede og skældte ud, fordi nogle fjolser havde ødelagt vores postkasse. Allermest brokkede jeg mig over, at de ikke engang havde set postkassen springe i tusind stykker, men bare løbet deres vej.

Jeg brokkede mig over, at mit lille lokalsamfund måske alligevel ikke var så trygt og dejligt, som jeg ellers går og synes. Måske holder vi ikke så meget sammen, som jeg troede.

Men jo, det skal jeg dælendutme lige love for, at vi gør.

Den ødelagte postkasse har vist mig, at folk her i lille Broager netop holder sammen.Vi har fået en ny postkasse. Som i: fået. Den lokale bankdirektør fra Broager Sparekasse, kunne ikke have hængende på sin landsbys rygte, at vi ikke holder sammen, så han sørgede for et sponsorat. Det er fisme god karma der vil noget. Et signal at sende, om at det her lillebitte samfund altså kan noget, som det store og urbane ikke kan. Folk her bryder sig om hinanden og passer på hinanden – også selvom der er et par baryler derude, som laver irriterende drengestreger. Dem er der sgu nok overalt.

Så i dag, hvor tågerne fra gårsdagens tømmermænd er lettet, sidder jeg tilbage med en følelse af at have haft et smaddergodt nytår. Et nytår som har bragt mig og resten af verden ind i 2015 og som samtidig har bragt mig til visheden om, at Broager er en by, som kan noget helt særligt. Noget særligt fint, som muligvis findes mange steder, men som er så tydeligt her. Her er dejligt.

Den nyerhvervede postkasse gør, at jeg i dag i stedet for at punge ud i den lokale postkassebutik, kan shoppe lidt til mig selv med god samvittighed.

Jeg drømmer sådan om en gråmeleret Caress Sweater fra Day Birger et Mikkelsen i str S/M, men har ikke kunnet finde den nogen steder, så hvis nogle af Jer garvede webshoppere falder over den, så giv mig gerne et praj, ik’?

For ikke så længe siden postede jeg et billede af mig og mit storekid på instagram, som fik virkelig mange til at spørge ind til både jakke og støvler; som jeg altså godt forstår, for jeg elsker begge dele! Jeg fik vidst aldrig svaret særligt mange, men hermed fællessvar til alle og et undskyld forsinkelsen.

Jakken, som er fra Urbahia, er efterhånden mange år gammel og er købt i en lille fin forretning på Elmegade på Nørrebro. Jeg har desværre ikke kunnet finde den online i Danmark. Sorry girls.

Til gengæld har jeg fundet støvlerne, som kan købes lige HER.

De er megalækre at have på og jeg kan stavre rundt i kilometervis med dem på fødderne. De er ikke forede, men til gengæld kan de tages på med én hånd og er super gode med en lille uldsok i. Til (rigtig) vinter måske også med en uldsål.

støvlerjakke

Støvlerne vil være helt perfekte sammen med en superfin taske, som er fra samme mærke og garanteret også i skøn kvalitet. Jeg tænker den sagtens kan rumme både skiftetøj, bleer, pusleunderlag og hvad der ellers er nødvendige accessories i en barselstaske, som alle jo (qua mit indlæg HER) ved, stort set ikke indeholder éns egne ting.

Tasken kan findes HER.

2015 du har allerede været god og gavmild og jeg glæder mig til vi skal lære hinanden bedre at kende.

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge mig ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

 

 

 

Indlægget indeholder affiliate links

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Bliver helt stolt over at være sønderjyde… Og du har ret små lokal samfund kan noget særligt. Jeg troede også længe at jeg skulle tilbage til det sønderjyske, og flyttede også ‘hjem’, men efter 2 år, blev savnet til livet i storbyen for stort, og lokal samfundet føltes for småt. Så flyttevognen kørte mod Kbh igen. Det har Jeg aldrig fortrudt, men rigtig Københavner bliver jeg nok aldrig….

  2. Hej, jeg har købt min jakke i ‘Sofie’ i Århus. Også en del år siden efterhånden, men kan se de stadig føre mærket i følge hjemmesiden, så måske:)

  3. Har lige læst dig forrige indlæg, hvor du opfordrer gerningsmanden/mændene til at forære jer en ny postkasse. Og vups, dagen efter får I en ny af bankdirektøren. Det kan kun være ham der er gerningsmanden og nu har fået kolde fødder.

    Spøg til side. God stil! Sejt at beskytte byens omdømme så fint.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven