mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Lad os nu opføre os ordentligt!

skoleinspektør

For helvede også – jeg er nødt til at komme med endnu et brokkeindlæg. Okay, ikke nødt til, men jeg kan næsten ikke lade være. Jeg vil ikke lade være.

Skolelederen, fra privatskolen Strandmølleskolen i Assens har ifølge dr.dk tilsyneladende kort før jul, afklædt to af skolens yngste drenge til fuldt skue for resten af skolen.

Say what?!

Oh yes, det er forfærdeligt og jeg tør slet ikke tænke på de traumer en krænkelse som denne kan medføre hos de to små drenge, men endnu værre er det, at hr. skoleleder stadig sidder på sin pind.

SAY WHAAT?!!

Jeg fatter simpelthen ikke hvordan det kan ske? Denne skole havde i december måned angiveligt et ”nissepoliti”, som skulle straffe børnene, hvis de glemte at iføre sig nissehue. Are you kidding me? Nissepoliti, som skal straffe børn, for ikke at bære nissehue? Nej, nu må galskaben simpelthen stoppe. Er vi virkelig ikke kommet videre, end til at tro, at straf er vejen frem? Ovenikøbet en straf for ikke at overholde en fuldstændigt latterlig regel.

I sig selv, synes jeg det er helt ude i hampen og udtryk for en paternalistisk livsanskuelse, som jeg på ingen måder mener finder berettigelse i vores nutidssamfund i grundskoleregi. Selvfølgelig kan jeg ikke vide hvordan værdisættet på den pågældende privatskole er og selvfølgelig er der en chance for at forældrene til eleverne på skolen, synes denne metode er helt rimelig, men jeg tvivler.

Denne skoleleder er trådt over grænsen. I en grad som ikke kan undskyldes dagen efter, som han så fint har gjort. Efter min mening hører en mand, som overhovedet kan finde på at indføre et nissepoliti (som for mig at se udelukkende handler om magtdemonstration og latterliggørelse af eleverne, hvis de ikke efterlever en fuldstændigt absurd regel) på ingen måder hjemme i vores skolesystem. Slet ikke på ledelsesniveau.

Når han så oven i købet udstiller sine elever foran hele skolen; krænker deres blufærdighed og ydmyger dem på en måde, som jeg forestiller mig må være forfærdelig, så kan jeg slet ikke forstå hvordan han stadig kan få lov til at bevæge sig på skolens matrikel.

Jeg forstår ikke hvor forældreindflydelsen er henne; oven i købet på en privatskole. Jeg er dybt rystet.

For pokker altså. Det er ikke længe siden jeg hængte en anden skoleleder ud HER. Det er altså ikke fordi jeg som sådan har noget særligt imod skoleledere. Jeg har ikke engang selv skolebørn. Jeg bliver bare så skide ked af det, når jeg oplever at vores allesammens børn ikke bliver behandlet ordentligt.

Vores børn er vores fremtid. Kan vi ikke bare behandle dem pænt? De fortjener det i deres blotte tilstedeværelse.

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

 1. Det er forfærdeligt!!! Jeg læste endda et sted, at flere forældre havde sendt skolelederen sympatigaver og blomster. Og skolens 8. Og 9. – klasser havde bagt en kage til lederen, med teksten: “Vi elsker dig”
  Føj, han burde ikke arbejde med børn!
  – Men samtidig tænker jeg, hvorfor har de andre tilstedeværende lærer/voksne ikke gjort noget eller sagt stop, før det kom så vidt?!

  1. Til eftertanke:
   ”D. 17. december 2014 til morgensang er der to drenge fra 2. klasse, som også er nogle spøgefugle. De ville gerne på scenen – ja, de ville faktisk så gerne på scenen, at de ligefrem gemte deres nissehuer, selv om de rent faktisk havde husket dem. En lærer ser dette og hvisker til Anders Storebjerg, at de pågældende to drenge rigtig gerne vil på scenen.

   Det var mange indslag den morgen, hvor drengene, der bliver afklædt under affaldssække, blot var 1 ud af 7, så episoden med drengene var ikke et isoleret indslag, men en del af et større underholdningsprogram.

   Det skal dog understreges, at drengene gik grinende på scenen og grinende af scenen. Ligeledes har drengenes mødre udtalt, at deres børn på intet tidspunkt har følt sig krænket eller ydmyget. Og man må vel forvente, at mødrene, som er dem, som er tættest på sine børn og kender sine børn bedst, ville vide dette.

   De pågældende to drenges mødre siger ligeledes, at drengene først har reageret efterfølgende på grund af den store mediedækning, der har været – specielt fra DRs side. Og dette har også været grunden til, at mødrene ikke ville deltage i, hvad de har betegnet som et mediecirkus, som der er kørt helt ud på et overdrev. Mødrene kan slet ikke genkende det billede af situationen omkring ydmygelse og krænkelse, som DR har forsøgt at tegne, og har frabedt sig at deltage, da de ikke føler, at historien bliver fortalt i dens rette kontekst. Den ene mor udtaler på et stormøde for forældre, at den rigtige skade først er sket for hendes dreng efter, at sagen har ramt medierne, hvor han bliver påduttet en offerrolle.

 2. Jeg kunne ikke være mere enig, jeg er lamslået over hans handling!! Jeg har tilmed læst, at han også på et tidspunkt angiveligt har stukket hænderne og en saks ned i den pose den ene af drengene stod i (de stod i hver sin sorte affaldssæk da de skulle tage tøjet af). Her har han så sagt til drengen at han ville klippe hans tissemand af med saksen… Hvor er det ulækkert, vanvittigt og slet, SLET ikke i orden…

 3. Føj for den – får virkelig ondt i maven nu.
  Hvad fanden bilder han sig ind – og hvad sker der for lærerne på stedet – hvorfor siger de ikke fra???
  Trist

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven