mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Jeg sætter min hat som jeg vil

Det kære søvnunderskud har ramt mig. Igen.

Denne gang ikke fordi jeg har været oppe hundrede gange med to søvnigvågne børn, men fordi jeg i går var til 30-års fødselsdag hos en af mine allerbedste damer, sgu!

TREDIVE. Den lader jeg lige stå åben, ik’?

Det betød en overnatning på en madras og en formiddag i Aarhus helt for mig selv.

Jeg ved næsten ikke noget bedre, end at stavre rundt i en by helt alene, med en kaffe i hånden og bare nyde. Jeg nød friheden, langsomheden i det raske tempo jeg kunne gå i og muligheden for at koble hjernen totalt fra, inden jeg igen skulle hjem til mine elskede.

Alt det gjorde jeg dog uden at have været i nærheden af hverken bad eller tandpasta, så i det sekund jeg ramte strøget i Aarhus, fandt jeg mig en hat jeg kunne trække i. Egentlig har jeg længe gået og ønsket mig en hat, som kunne gøre mig sådan lidt casual-lækker på den helt rigtige måde. Hatten jeg fandt matcher måske ikke helt mine forventninger, men jeg siger Jer, det var pissefedt på én og samme tid at kræve opmærksomme øjne på sig med en hat på hovedet, samtidig med at kunne gemme de søvnsavnende sorte rander under øjnene bag den store skygge. I love it! Jeg tror godt det kunne blive et absolut barsels-must-have med en storskygget hat.

IMG_8935

Find hatten HER

I samme stil har jeg fundet disse tre hatte, som jeg har forelsket mig i. Jeg tror i hvert fald jeg er nødt til også at have én i sort.

IMG_8957

1. HER // 2. HER // 3. HER

Ha’ en smadderdejlig weekend – jeg tjekker ud for i dag. Snork, man!

Kys fra Cana

Følg bloggen ved at trykke på nedenstående:

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

 

 

Indlægget indeholder affilliate links

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven