mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om fjernsyn og throwback thursday

Min mand er fløjet til København for at lave Aftenshowet og jeg er derfor alene hjemme med drengene i dag. Torsdag, som betyder #tbt – Throwback Thursday.

Instagram flyder over med graviditets- og babybilleder fra fortiden. De fleste er virkelig søde og jeg er vild med enhver anledning til at (igen)prale med noget af det man tænker tilbage på. Måske endda nogle gange længes efter.

Derfor har jeg sneget mig til at kigge min telefon igennem for billeder. Af mine børn, mine graviditeter, mine mange forskellige hjem, min mand og mig. Der er så meget fint og endnu flere fine minder. Og hårde.

Nogle billeder gav mig sug i maven og en erindring om en tid, som jeg helst vil glemme, imens andre gav mig bobler i maven og en trang til at vende tilbage til sommer.

Og så var der billederne fra før jeg fik børn.

Det virker som om det er så længe siden. Som om det var i et andet liv. Da jeg svingede millioner af drinks over disken i min tid som bartender eller da det var mig der stod der i Aftenshowet og flashede et uendeligt stramt maveskind.

IMG_8915

Dengang jeg allermest bare gik op i mig selv. Alt handlede om sjov og ballade og direkte behovs- og lysttilfredsstillelse. Mine egne behov og lyster.

Mit liv har i sandhed forandret sig siden. Til det værre. Og det bedre.

Jeg er glad for alle minderne og glæder mig til en dag, hvor jeg måske igen får lyst til at prioritere mig selv højere end nogen andre. Indtil da, vil jeg nyde at prioritere mine børn; læne mig tilbage i divaen, nyde at børnene sover og se på min mand igennem en fjernsynsskærm, imens jeg fryder mig over, at jeg kan give børnene skylden for, at der har været vaskeægte pandekager med sukker på menuen.

 

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

 1. Ja, der var engang… og alligevel ville man aldrig bytte tilbage, vel? 😉
  Har i øvrigt længe villet spørge dig til dit navn. Har aldrig hørt det før – udtales det bare lige ud ad landevejen? Og er der nogen speciel historie tilknyttet det?

  1. Aldrig i livet ville jeg bytte. Men hvis nu man kunne blæse og have mel i munden samtidig, så ville det altså være dobbeltfedt.
   Mit navn udtales lige ud af landevejen, hvis man er englænder eller sønderjyde. Som om der er et “r” i midten.
   KH Ca(r)na.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven