mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Et pinligt elevatormøde og lidt om børnetøj

I dag har været første dag efter en lang og dejlig juleferie for min store dreng (og for flertallet af resten af Danmark, vil jeg formode).

Noget af det gode ved at være på barsel er, at jeg kan være ekstrameget sammen med begge mine børn, men da min store dreng i morges fortalte at han glædede sig til at se de andre børn, blev jeg nu alligevel glad for at have ham indskrevet i en børnehave, hvor han har masser af venner og gode relationer til alderssvarende børn.

Han kom derop, legede, mistede en handske og blev hentet igen. Jeg er all about korte dage, så længe jeg har muligheden for at give ham det.

Jeg pakkede begge drenge i bilen og vi kørte ind til Sønderborg, hvor vi startede med den obligatoriske børnebolle og brikjuice hos Lagkagehuset. Det er eddermame smart, er det. Det er efterhånden blev fast tradition for os at starte alle shoppeture derinde. Til trods for at jeg engang kom til at hænge det kære lagkagehus ud på min instagramprofil, så er det så absolut min yndlingskaffe/kage-pusher i Sønderborg.

Mine drenge er supersøde at have med rundt og vi løber, leger og synger sange imens vi kigger på butikker. Min baby følger smilende med og min store dreng har en fest over at få lov til at styre elevatoren fra p-kælderen op til gaden. I dag var selvfølgelig ingen undtagelse for elevatorchaufføren. Men for pokker – elevatoren stoppede i dag en etage før vi skulle af, hvor en kvinde stod med sin indkøbsvogn og skulle op. Hun blev nødt til at vente på den næste elevator, fordi der ikke er plads til både barnevogn og indkøbsvogn. Fordi damen ikke straks trådte ind i elevatoren, kiggede min store dreng undrende op på mig og spurgte:

Mor, hvorfor kommer damen ikke med ind i elevatoren?

Jeg tror damen venter på den næste elevator, fordi der ikke er plads i vores elevator” svarede jeg.

Dørene begyndte at lukke i, men inden de klappede helt sammen, nåede min dreng lige akkurat at konkludere: ”nej, for hun er jo alt for tyk til at kunne være her”.

Fuck.

Måske havde han ret; hun var ret tyk, men for fa’en! Undskyld overvægtige dame. Jeg mente NATURLIGVIS at der ikke var plads til begge vognene og jeg havde slet ikke bemærket din overvægt, før min søn brølede op om det.

Gudskelov var elevatoren lynhurtigt på næste etage.

Til trods for at jeg stort set altid køber alt tøj til både mig selv og børnene på internettet, så ville jeg lige se hvad det fysiske januarudsalg havde at byde på. Oh well, not much, synes jeg. Jeg havde håbet på at finde en ny udendørsdragt til min baby, som pludselig er vokset ud af stort set alt sit tøj. Og måske nogle topseje leggings til min store dreng, som for tiden udelukkende går i strømpebukser og leggings. Men ak, udvalget i både funky drengeleggings og babyovertøj var altså noget begrænset i de butikker jeg var i.

I stedet fik jeg shoppet lidt basis. Uldbukser og en skøn heldragt.

IMG_8772

Heldragten kan findes HER

 

Seje drengeleggings er en mangelvare mange steder – dog har popupshop lavet nogle fede og sør’me om ikke også jeg har fundet et par af dem, som mine drenge ikke allerede har, på udsalg.

leggins

Du kan finde dem HER

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

 

 

 

 

Indlægget indeholder affiliate links

 

 

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Hej Cana.
  Den skønne brun/orange heldragt – hvor kan man få fingrene i den?:)
  Den bliver jeg nødt til at proppe min lækre søn i!
  Vh Lisa

  1. Hej Lisa,
   Jeg har lige fundet den online og lagt linket op under billedet 🙂
   Det er den der hedder brun/petroleum – mit billede er taget efter det blev mørkt, så farverne snyder lidt.
   God shoppelyst!
   KH Cana

 2. Kender dilemmaet med tyk/tynd dragt til baby dreng. Valgte selv en tynd dragt, som så egentlig er for tyk og varm til bilen. . .
  Hvilket mærke er de små uld bukser?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven