mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Den dag jeg skiftede look

Virkelig mange havde i går en holdning til om jeg skulle lade lokkerne falde eller blive. Jeg vil tro vandene var delt lige. Det er simpelthen så megadejligt at i gider tage Jer tid til at svare og kommentere, både her på bloggen og på facebook.

Efter jeg havde postet mit indlæg i aftes, blev jeg pludselig lidt træt af mig selv. Træt af at jeg åbenbart var en “pussy” når det kom til mit hår. Jeg har behandlet det, som om det var det hellige gral – bare uden den del hvor man plejer det og sørger for at det ikke spalter for meget i spidserne. Jeg har i hele mit liv “bare” været langhåret og har sat en ære i at være det, selvom mit hår ofte har set både slidt og kedeligt ud, fordi jeg ikke har gidet pleje det. I ved, sådan én som værner om noget, som måske i virkeligheden ikke er så meget værd at værne om.

Helt ærligt, mit hår har aldrig været sådan skide pænt. Lidt sjasket og kruset i virkeligheden. Sat op i en – oftest grim- knold, siden jeg er blevet mor for 3½ år siden. Not nice.

Derfor besluttede jeg mig for, at jeg ikke længere vil være en tøsedreng. Jeg vil være ligeså sej, som jeg føler mig; også med min hårpragt.

Læs også: status på livet som korthåret

Så uden at tøve yderligere, tog jeg beslutningen og har fået klippet hele molevitten af. Jeg synes mit nye hår er megasejt, men jeg fornemmer samtidig også at den der “lækkerhedsfaktor” som får mænd til at vende sig om på gaden eller give lidt ekstra plads på gangen i supermarkedet, er forsvundet sammen med tjavserne. So be it. Jeg synes det er eddersejt og jeg glæder mig til at lære mit nye hår og look at kende.

IMG_9027

 

Kys fra Cana

Følg bloggen ved at trykke på nedenstående:

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (42)

 1. Hvor er du modig!!! Det ser rigtig pænt ud, og det må være skønt ikke at kunne få hevet nakkehårene ud af baby. Respekt! /Marie-Louise – denperfektetitel.com

 2. Sejt, det ville jeg aldrig turde gøre, synes det er pisse godt gået og giver et frisk pust. Det er ligegyldigt om lækkerheden af det lange hår ikke er der mere, er helt sikker på din mand synes du er den smukkeste kvinde.

 3. Godt gået og du er jo toplækker! Når man er smuk indvendigt skinner det jo igennem ligegyldigt hvordan håret er klippet, men du kan sagtens bære både det korte!
  Jeg har selv haft alverdens frisurer siden jeg var 15, og jeg lover det er bare hår og det vokser hurtigere ud end du regner med. Jeg selv hader at gå til frisøren bare for at få klippet spidser. Men da jeg første gang blev farvet mørkhåret husker jeg at jeg virkelig havde svært ved at forlige mig med stadig at være den samme udadtil. Følte virkelig at blondiner får meget mere opmærksomhed… Eller ihvertfald mig som blondine

  1. Blondiner FÅR mere opmærksomhed, ha ha! Og åbenbart også langhårede. Okay, jeg har kun været i et tysk supermarked, men det var alligevel slående.
   Anywho, så er du sød og jeg er glad for håret.
   KH Cana

 4. Hvor er du super edder smart!!! Det klæder dig vildt godt med kort hår!

  Jeg er også korthåret. Jeg fik klippet alt mit lange hår af, da jeg fik ne 2. Det har jeg aldrig fortrudt. Det kan godt være håret stritter i alle retninger når man står op,
  Men det er dælme let at holde , hvis det er klippet rigtigt.

  Godt gået – super woman

 5. Kære Cana <3
  Wow! Hvor er du bare SÅ SMUK med dine nye fritz!!!!
  Den nye frisure fremhæver dine smukke træk og jeg er helt klart fan af dit nye look 😀 knus fra Katrine

 6. det er super flot ,det skal bare klippes så tit,jeg lurer på om ikke du bliver langhåret igen, synes bestemt du er flot med begge dele du har et smukt ansigt som bærer det flot, tror såmænd du er typen man kunne klippe skaldet ,så ville det stadig se godt ud, tænker sinead o connor

  1. Hvor er du sød. Tak. Jeg gruer også selv lidt ved at skulle til frisøren hver 6.uge, men som du siger, så kan det jo altid bare få lov til at gro igen.

 7. Jeg synes dit nye hår er super flot! Jeg har selv været korthåret i flere år, men jeg har aldrig oplevet at drengene er stoppet med at “blinke” til mig 😉 Ikke engang efter at barnevognen blev min vigtigste accessorie (troede sgu ikke at mænd gad kigge efter damer med barnevogn). Knus

  1. Tak! Du må være særligt hot og ellers har jeg været uheldig i det tyske supermarked jeg var i tidligere, ha ha.
   KH Cana

 8. wow til håret og til din modighed, det er flot og du er lige så flot, er sikker på du bliver vild med det, specielt når du får leget lidt med udtrykket

 9. Tillykke med dit nye look – begge dele klæder dig.
  Jeg valgte også på et tidspunkt (under min 3. barsel) at få kort hår, men nu er det halvlangt igen 🙂

 10. Da jeg læste ned gennem indlægget, fik jeg naturligvis fornemmelsen af, at du var vendt tilbage til frisøren. Jeg tænkte; så fik hun alligevel klippet page, hvor er hun modig!
  Så nåede jeg bunden og så dit rockerseje nye look og så tænkte jeg; HOLY SHIT hun er for vild!
  Hvor er du modig, Cana – det klæder dig virkelig godt!

  Kh.
  En evig tryghedslanghåret 😉

  1. Ha ha, tak Rikke. Det er en helt fantastisk følelse at være sprunget ud i det og have vinket farvel til langhårstrygheden!
   KH Cana

 11. Sejt at du går hele vejen og ikke stopper ved en page og kalder det “kort hår”.
  Du er mega lækker med kort hår.

 12. Jeg er selv ligeså korthåret, som du er nu, og du skal altså ikke frygte den magiske 6 uges grænse for ny klipning. Hvis tiden er knap, så studs dig selv ved ørene eller lok manden til det – det er nemlig altid her, det kommer til at se lige rigelig funky ud – og så rocker du bare det søde pjuskede look med halvlangt rodet korthår, indtil det passer med en frisørtid 🙂 Og velkommen i klubben – korthår holder 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven