mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Danmarks allerflinkeste     

Her kommer endnu en lille video. En video som Fakta har lavet og som jeg har fået en skilling for at vise Jer. Altså, en sponsoreret video. Jeg har fået lov til at skrive hvad der passer mig i forbindelse med den, så det gør jeg. Selvfølgelig.
Det er så skørt, for nogle dage siden gik jeg – som jeg så ofte gør – i den lokale Fakta og fik lyst til snart at skrive et indlæg om det. Jeg skulle vel have gulerødder, mælk og makrel. Dont know. Men hvad jeg derimod ved er, at jeg kom ud i et humør, som var endnu bedre end det jeg kom ind i butikken med. Sådan er det faktisk hver gang jeg kommer der.

Dem som har holdt ansættelsessamtaler i ”min” Fakta her i Broager, har eddermame gjort sig umage. Altså, sådan helt vildt.

Jeg ved ikke hvordan det er sket, men de mennesker som arbejder deroppe kan noget helt særligt. De ikke bare hilser, men de hilser med deres hjerter.

De smiler, viser interesse og mener det.

De mener det, når de ønsker mig og de andre kunder i butikken en god dag. De mener det når de smiler. De mener det når de går på arbejde.

Efterhånden synes jeg at jeg har ret god erfaring for at handle i diverse supermarkeder og med en flyttestatistik, som melder at jeg højest har boet 2 år og 1 måned på samme adresse indenfor de seneste 16 år, så kan jeg med hånden på hjertet sige, at jeg har været stamkunde i en hel del supermarkeder. Ingen andre steder er jeg blevet mødt, som jeg gør i min nuværende.

De fortjener en kæmpe applaus og en guldmedalje hver og én. Selv ungarbejderne, som jeg andre steder oplever ind i mellem kan være lidt som teenagere er flest – på tværs – er bare pissesøde her i “min” Fakta.

Derfor blev jeg ekstraglad da jeg i går fik tilbudt at vise Jer denne video, som netop – på en sarkastisk måde – forsøger at fortælle, at Fakta er Danmarks (måske) absolut flinkeste…

 

 

Jeg ved ikke med Fakta alle andre steder, men i den her hvor jeg bor, tror jeg den er god nok. De er Danmarks absolut flinkeste.

 

God karma og god weekend.

 

Kys fra Cana

Hvis du har lyst kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

 

Sponsoreret indlæg

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Måske er det den sønderjyske indstilling 🙂 jeg synes virkelig også at jeg mødte mange rigtig skønne butiksmedarbejdere i mine ca to år i Aabenraa 🙂

  2. Dejligt I har så godt Fakta personale i Broager. Det er helt sikkert fordi de har Danmarks flinkeste direktør. Jeg havde fornøjelsen af, at arbejde sammen ned Niller for et par år siden og flinkere mand skal man lede længe efter ☺️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven