mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Vind gavekort på 5000.- kroner til Netto!

Arghmen altså, jeg er simpelthen den gladeste lille præjuleblogger. Jeg har nemlig fået lov til at dele et link med Jer, som gør at I kan vinde et gavekort til Netto på 5000 spir! Seriøst, det er jo nærmest en hel måneds madforbrug! Altså, hvis man lader være med at springe direkte i flæsket på fine bogkasser, kobberlamper, sengetøj og alle de andre sager, som jeg oplever bliver flået af hylderne i Netto ind i mellem.

Alt du skal gøre er at følge mit link HER og signe op til deres nyhedsbrev. Det er meganemt!

Nyhedsbrevet udkommer en gang om ugen og hjælper dig med at holde dig opdateret på hvornår der er gode tilbud. Ikke mindst på de der lækre boligvarer, som jeg oplever bliver en større og større del af deres superbillige sortiment. Sammen med ugens tilbud i nyhedsbrevet, følger desuden madopskrifter med nogle af de varer som netop er nedsat. Smart!

Jeg synes det er en jævnt god deal og en virkelig nem måde at deltage i en konkurrence om 5000 kroner på.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at den her slags reklame, ikke er helt gratis for Netto, selvom jeg virkelig synes det er ski’e smart med det nyhedsbrev. Derfor får jeg, for hver af Jer, som melder jer til konkurrencen om gavekortet, den nette sum af toenhalv krone! Ikke alverden, men mange bække små, you know. Derfor bliver jeg sådan helt personligt også pisseglad hvis I allesammen skynder Jer ind og tilmelder Jer – og hvis ikke nyhedsbrevet er noget for Jer, kan I selvfølgelig til enhver tid afmelde Jer igen. Det er tilmeldingen som giver jer loddet i konkurrencen; hvor længe I modtager nyhedsbrevet har ingen indflydelse 🙂

Go go go! Tak tak tak.

TRYK LIGE HER FOR AT KOMME DIREKTE TIL KONKURRENCESIDEN

Pøj pøj og tak fordi I deltager.

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge mig ved at trykke på nedenstående, så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Her er fx et billede fra et tidligere netto-nyhedsbrev, som jeg altså gerne ville have haft direkte i mailboxen, så jeg kunne have nået at score mig noget af sengetøjet, som jeg synes er SÅ fint!
Her er fx et billede fra et tidligere netto-nyhedsbrev, som jeg altså gerne ville have haft direkte i mailboxen, så jeg kunne have nået at score mig noget af sengetøjet, som jeg synes er SÅ fint!

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (11)

  1. Værs’go! 2,50 til dig:) Nærmest til en hel måned?? Herhjemme er det til to måneder:) Og nu, hvor jeg er gået på nedsat tid for at suge lidt mere Ane til mig, ville de dælme falde på et tørt sted:)

  2. Hjemme hos os med et studerende budget, svarer det nærmere til 2 måneders madbudget, så det ville da være en sindssyg luksus at vinde!! Deltager straks 🙂

  3. Øj det ville også lune godt i vores madbudget med to små børn. Ærger mig faktisk stadig over jeg ikke købte det der sengetøj til baby med bambien på. Havde ikke en baby da de havde det i netto men kan huske jeg overvejede det.

  4. Jeg elsker, at handle i Netto!! Og muligheden for, at handle for 5000kr helt gratis….lækkert!! Så ku der komme lidt penge på rejsekontoen istedet…
    Henriette.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven