mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Vil du med til koncert? (GIVE-AWAY)

Om præcis en uge, d.11.december 2014 spiller min mand – Thomas Buttenschøn – årets allersidste solokoncert. Og du kan nu få fingre i TO BILLETTER her på bloggen!

Foto: Christoffer Jensen Photography
Foto: Christoffer Jensen Photography

 

Thomas spillede i efteråret to lynhurtigt udsolgte koncerter i København og har derfor arrangeret en ekstrakoncert på Bremen, hvor jeg sør’me har charmeret mig til at få lov til at udlodde to billetter til en heldig læser.

Jeg tror det bliver en knaldhyggelig aften og jeg glæder mig i vilden sky. For ja, mamaschøn tager med og lader børnene sove trygt i varetægt hos nogle søde mennesker. I kan kende mig ved at jeg er hende den høje, som helt sikkert kommer til at grine højt på de mest upassende tidspunkter. Der er noget med at jeg aldrig helt deler humor med alle andre.

Men altså, jeg glæder mig til at lytte, grine, føle og blive beriget, som jeg – på trods af at han er min allerbedste og tætteste ven – altid bliver, når jeg ser og hører ham optræde. Han er pissegod! Siger det bare.

 

Jeg har været et smut forbi Thomas’ facebook-side, hvor jeg har fundet et par kommentarer, som jeg tror – og håber – er sigende for den koncertoplevelse man vil få af at troppe op på tordag d. 11.12 på Bremen Teater i København.

 

Sofie skrev: Jeg sidder nu og tænker at dette er den bedste koncert eg har været til, så jeg takker dig for en uforglemmelig aften.  

Henrik skrev: Giv dig selv en oplevelse for livet. En meget personlig Thomas giver sig selv 110 % …. Nærvær – virkelige menneskelige genkendlige historier fra hverdagen helt nede på jorden koncert …. Sådan var det i Fredags på Cafe Mandela …. Blandt mine 3 Bedste og STØRSTE koncert oplevelser i mit liv … Har trods alt været til et par koncerter i de sidste 30 år … Så giv dig selv en lille “før” julegave 

Charlotte skrev: Til dem som ikke har set Thomas optræde, giv her selv den fede oplevelse  Thomas er super sjov humoristisk, og blød på en scene .. Så Thomas for første gang i fredags til en lille intim koncert på cafe Mandela  Så hyggeligt og en oplevelse rigere 

BETINGELSER FOR DELTAGELSE:

Skriv en kommentar her på bloggen, med navnet på den person du vil tage med til koncerten- og smut gerne forbi min facebook-side og tag vedkommende i en kommentar derinde, så du giver vedkommende besked og spreder den gode karma – så er du med i konkurrencen om billetterne. Ret nemt, ik’?

Jeg trækker allerede lod på lørdag d. 06/12-14, så det er om at være tjep!

Hvis du vil have fingrene i flere billetter inden de bliver udsolgt, så skynd dig ind på http://www.billetnet.dk/event/thomas-buttenschon-Billetter/386177 og køb dine billetter.

 

 

VI SES OG JEG GLÆDER MIG MEGAMEGET! – allermest til koncert, men også til at hilse på Jer af mine læsere som dukker op. Lov mig at I kommer over og hilser på, ik’? Det gør mig så glad, omend jeg måske bliver lidt befippet. Tak!

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående, så bliver jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (65)

 1. jeg kan desværre ikke selv tage afsted, da jeg er højgravid og bor på Als. Men jeg ville elske hvis mine svigerinder, Sofie Nørsøller og Malene Sørensen, kunne få denne fantastiske oplevelse.

 2. Ville tage min elskede storebror med. Vi bor kun en times kørsel fra hinanden, men vi lever hver især et hektiske liv, med alt for få timer i døgnet og ser derfor alt for lidt til hinanden. Men han er altid frisk på en god koncert. 🙂

 3. Jeg ville helt sikkert tá min veninde siden barndommen med, hun fortjener det 110%. Hun er der ALTID når jeg har brug for det (og bedst af alt, når jeg ikke aner jeg har brug for det). Hun ville nyde at komme lidt ud og mærke livet uden for murene i parcelhus kvarteret. Så Ida Linea Valdsgaard ville være min wingman ❤️ kh Nanna

 4. Første gang jeg hørte Thomas var til en koncert i Lyngby, hvor jeg faldt i svime over hvor dygtig han er. Tekster, stemme og ikke mindst fed humor. Jeg vil vildt gerne tage min kæreste med til koncerten i Bremen, for han var også med den gang og der havde vi lige mødt hinanden.. P.s og vi trænger til at komme ud og få vores skønne unger passet 🙂

 5. Jeg kunne godt tænke mig at høre Thomas spille. Jeg ville tage min veninde Annika med, hun fylder 30 år på lørdag, det ville være en perfekt fødselsdag gave.
  Annika og jeg har gået i 8 klasse sammen med Thomas, på skovbakkeskolen i Odder 🙂

 6. Kære Cana, tænkte ‘yay’ og ‘det er jo lige til Tanya og mig! Dejligste ven, arbejder et andet sted, så vi ser kun hinanden sporadisk pga de skiftende vagter. Men vi har en traditionen for at invitere hinanden til koncert som fødselsdagsgave, og det det er min tur 🙂
  Desværre siger min kalender, at jeg skal på arb, så jeg ville sende hendes lange, søde kæreste med i stedet – og så kan vi tage en gang sushi i stedet for en anden dag 😉
  Kh Rikke

 7. Jeg er sygeplejerske og vil tage min kollega Anne-Kathrine med, vi arbejder sammen på en infektionsmedicinsk afd med hiv-smittede patienter. Thomas er jo den helt store helt og vi vil gerne opleve ham live!

 8. Jeg ville tage min søde veninde Tanja med. Jeg trænger VIRKELIG til at fordybe mig og komme langt væk fra babybleer, gylp, leverpostejsmadder og mor-titlen for en aften, så jeg RIGTIG komme til at savne baby og glæde mig til at komme hjem igen 🙂 <3

  I NEED A DRINK! 😀

 9. Jeg vil tage min skønne veninde med Heidi Bønsø.
  Jeg vil rigtig gerne opleve Thomas live, min begrundelse kan jeg desværre ikke skrive i offentligt forum, men har skrevet med Thomas i privat. Han er et kæmpe stort menneske og da jeg er alene med to små børn har jeg ikke penge til koncerter, men vil så gerne opleve ham live.

 10. Årh det ville være en luksus advent gave til min kære mand <3 Vi har altid haft et eller andet sammen med din mand 😉 Jeg er ikke på facebook så håber, at min kommentar er nok til, at være med i gamet, for vil SÅ gerne vinde disse to billetter <3

 11. Min søde veninde Anna. Vi er begge, inden for de sidste halvanden år, blevet mødre, og trænger til at hygge os uden børn 😉

 12. Kære Cana.
  Jeg har selvfølgelig en billet allerede. Købt 5 minutter efter de kom i handlen. Det er min 4 koncert dette efterår. Hver koncert er fantastisk og magisk. Og jeg glæder mig som et lille barn hver gang vi nærmer os endnu en koncert. Jeg elsker det nærvær din kære mand har til sit publikum. Jeg elsker humoren, historierne og de følelser de vækker i mig. Hvis jeg vinder 2 billetter vil jeg dele dem med min søster Camilla Hattesen og min gode veninde Linda Thullesen.
  Og nu må det godt snart blive næste uge så vi kan få endnu en magisk aften<3

 13. Min mand – uden tvivl.

  Din mand har en helt særlig plads i vores kærlighedshistorie, og jeg husker meget tydeligt en koncert for mange år siden i Køge, som bare gik rent ind på flere planer.

  Jeg ville elske at kunne overraske ham med billetter, så jeg kommer altså ikke lige til at tagge ham, men jeg skal nok smide et “like”!

 14. Hej Cana.
  Jeg ville invitere min veninde Christina, som har haft det svært igennem det sidste års tid med sygdom. Hun er vild med Thomas’ musik og jeg tror at det ville gøre hende superglad at blive inviteret med til koncert og have en sjov aften!!

 15. Jeg ville helt sikkert tage min kæreste med. Vi fik barn nummer tre for 1/2 år siden – så vi trænger til at komme ud!

 16. Min mand❤️
  Vi har fire skønne børn, så det der med at få købt billetter til ting i fremtiden, får vi altså ikke lige gjort☺️

 17. Jeg ville tage min skønne kæreste Jannik med! Vi elsker begge musik, og er særligt glad for de få kunstnere der skiller sig ud fra mængden – og dem er din mand helt sikkert en af!

 18. Jeg ville elske at komme med til en koncert med din skønne mand! Jeg ville tage min roomie, Mette med, da vi altid hører Buttenschøn her hjemme når der skal hygges! Vi begge sidder midt i eksamen og det kunne være godt med et lille break 🙂

 19. Jeg ville så gerne tage min søde mand Jacob Bye med til denne koncert. Vi har ikke været særligt meget ude siden vi fik vores datter for et år siden (ja vores egen skyld

 20. Jeg ville invitere min kæreste Peter med, da jeg tror på en følsom, sjov og dyb aften vil være bedst med præcis ham 🙂

 21. jeg ville synes det bar fantastisk at komme med til koncerten med min veninde Andrea! Blev mor for første gang i august og elsker min datter og barslen utrolig meget, men det ville være så skønt med en venindeaften til en vidunderlig koncert! P.s. Jeg elsker din blog! Der er så meget nærvær og humor, det gør amningerne meget sjovere 😀

 22. kæresteaften med min skønne mand Kim ❤️ sidst vi prøvede det tog vi ind og så Anden, men han talte om blebørn og at give flaske i bilen … Ej, vi kunne ligeså godt havet blevet hjemme blandt gylp og bleskift

 23. Jeg vil tage min søde kæreste Peter med. Vil invitere ham ud at spise inden og holde i hånd og kysse på ham hele aftenen. Hvis altså jeg er så heldig at vinde. Det er alt alt for længe siden vi har haft en aften uden barn, der ikke involverede en fødselsdag, et bryllup eller anden festivitas. En aften bare os to ville være ren forkælelse, så jeg krydser hvad krydses kan.
  Tak for en dejlig blog.

 24. Jeg ville ELSKE at kunne tage min søde svigermor med. Mine svigerforældre er så pisse søde ved mig, på trods af vi ikke har kendt hinanden super længe. Dog har vi fundet ud af, at vi begge har en kæmpe passion for Thomas Buttenschøn. Yes!

 25. Wuhuuuuuuuu!!!! Åh, hvor vil jeg bare pisse gerne vinde! Jeg var faktisk inde og kommentere på Thomas’ IG, at vi skide gerne ville afsted, men ikke kan finde en barnepige. Det passer ikke helt – vi kan finde en, som gerne ville tage turen herind fra Lolland, men vi har ikke råd til både benzin og billetter:(
  Fyrsten og jeg skal ind og hygge med din mand er alle mulige grunde:
  Fyrsten elsker Thomas på sådan en teenage-idoliserende måde, hvor han har ‘jagtet’ ham ned ad strøget for at få en autograf;) Nu har han én på piger og to på plader:)
  Ane er snart halvandet år, og vi har endnu ikke været ude som par.
  Og sidst men ikke mindst fordi jeg ville elske at overraske Fyrsten! Han gør så meget for mig, det kunne være fedt at give lidt igen:)

 26. Jeg ville elske at invitere min søde mand med, og lade vores tre søde børn passe af bedsteforældre. Win win for alle. En rigtig glædelig jul til jeres familie uanset hvem der vinder .

 27. Jeg vil rigtig gerne vinde de to billetter og hvis jeg er så heldig, vil jeg rigtig gerne have min søde kæreste Lars med, som selv er hiv smittet og sætter stor pris på det fokus Thomas sætter på stigmatiseringen af sygdommen. Håber rigtig meget at kunne give ham muligheden for at høre ham live

 28. Elsker at følge din blog. Er selv mortiltre og pt. på barsel. Jeg trækker tit på smilebåndet :-)) og tænker “ja” til det du skriver. Vores Johannes fylder 1/2 år i morgen, og det kunne være hyggeligt med en fed koncert med Thomas. Jeg ville medbringe min skønne mand Morten.

 29. Åh det ville være top at vinde to billetter til mig og min kommende mand. Og hey, der bliver trukket lod d. 6/12, hvor vi skal giftes!

 30. Jeg ville tage min veninde Simone med. Vi var sidst til koncert med Thomas i 2008, så det er ved at være på tide at komme af sted igen 🙂

 31. Jeg vil gerne tage min fantastiske kæreste Jonas med, vi er et par med mange ting til fælles og en ting vi virkelig har til fælles er din fantastiske mands musik, vi elsker det! Vi sætter hans musik på næsten hver søndag når der skal gøres rent, for så kører det hele som en leg! Og vi tager os også af og til en lille sving-om hjemme i stuen når “baby du så fræk” (jaja det er måske lidt kikset for nogle) kommer på, for den sang han til mig i bilen på en af vores første dates! Så det ville være fantastisk at få lov til at opleve ham igen, han er jo noget af det sjoveste og absolut dygtigste!

 32. Jeg håber, at jeg kan deltage på denne her måde – jeg bor i den anden ende af landet (Vestjylland), og kan derfor desværre ikke komme til koncerten, hvis jeg var så heldig at vinde. MEN min skønne, dejlige, fantastiske veninde Charlotte og hendes mand Thomas 🙂 er helt vild med din Thomas. Og de bor i København! Så billetterne skulle gå til dem. Hvis det er muligt på denne måde……

  Hvis det ikke er, ja så må du og din familie have en dejlig jul 🙂

 33. Hej!

  Uhhh en dejlig konkurrence 🙂 jeg ville tage min halv-storesøster Christina Olsen med ind og se din skønne mand med den ekstremt sprøde stemme.
  Du får lige fire grunde til, hvorfor vi ville elske det:

  1) jeg har ikke set min søster i rigtig lang tid og dette ville være en oplagt mulighed for en reunion
  2) hun har lige annonceret, at hun venter sit første barn – noget hun har drømt om i flere år nu. Denne her koncert ville være en fantastisk måde at fejre det på (dog uden den ellers obligatoriske koncert-fadbamse 😉 )
  3) vi er begge helt skudt i din mand, hans stemme og helt uimodståelige humor.
  4) Jeg har fødselsdag den 17.12 og det ville virkelig være den bedste tidlige fødselsdagsgave/julegave 🙂

  Ej, hvor vil jeg egentlig bare gerne vinde!

 34. Jeg ville tage min veninde (som er kæmpe fan af din mand) med.. Jeg fødte ligesom dig, i juni, og har ikkeværet ude siden, så trænger.. Og det i sig selv burde jo være grund for at deltage på egne præmisser… Men så i kommentarene at der var en hvis kæreste også har hiv, og eftersom min kæphest også er stigmatisering af folk ( bare ifm psykiske sygdomme), så kan jwg virkelig godt li budskabet om at vi ska eksponere familien Dk for gode rare venlige folk, som ka modbevise de fordomme der er. Så derfor er det her lod i konkurrencen altså til hende, tror hun hedder mia….

 35. Jeg vil helt vildt gerne med og jeg vil helt vildt gerne hilse på – selvom jeg også bliver lidt befippet!
  Jeg ville medbringe et af de smukkeste mennesker i mit liv; min gode, nære veninde Louise. (Og vi er begge ret glade for Thomas’ musik)..

 36. Har altid elsket din mands musik og vil gerne tage min søde kæreste Thomas med ind, vi skal snart være forældre, så det ville være helt perfekt inden 🙂

 37. Jeg ville tage min søde søster med… Tror hun trænger til at tænke på noget andet efter en masse rod med deres hussalg.

 38. Yay, jeg vil mega gerne se din skønne mand igen – denne gang med min veninde, Rikke. Min mand og jeg var med til den ene aften på café Mandela, og det var intet mindre end fantastisk. Så derfor vil jeg gerne dele denne oplevelse med den veninde, der gjorde jeg fik øjnene op for hans dejlige musik.

 39. Hvor ville det være skønt at vinde! Så ville jeg invitere min dejlige mand med og nyde en aften uden børn og julekalender

 40. Ååååh, det ville jeg SÅ gerne. Jeg ville invitere enten min mand eller min stressramte veninde med. Har en baby på 8 måneder, så det har været knapt (!!!) med koncerter siden marts.

 41. Uha hvor vil jeg gerne vinde to billetter til at se og høre Thomas. Jeg ville tage min veninde Hanne med. Hun fortjener en tur i byen

 42. Jeg ville tage min bedsteveninde Lene med. Det var hende, som i sin tid, fik mig til at opdage, hvor fantastisk Thomas er til at lave musik og ikke mindst underholde 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven