mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

The Buttenschøns takker af for en dejlig jul.

IMG_8637

Vi holdt – på grund af nogle moderne familiekonstellationer – juleaften i går, den 23. december.

For os, var det ligegyldigt hvilken dag, der skulle være The Big One. Vi går ikke i kirke og er ikke synderligt traditionsbundne, når det kommer til Disneys Juleshow og den slags. Så længe der er god mad, godt selskab og gaver under træet, så kører det for os.

Alligevel, var det sgu lidt underligt i går, at mærke roen sænke sig over familien – og samtidig opleve at verden ikke fulgte med.

Det har aldrig slået mig før, men det er selvfølgelig noget af dét, der er helt magisk ved julen; at vi er fælles om det. Langt de fleste mennesker i vores lille land, samles på denne særlige dag og lader roen indfinde sig i et samsurium af kærlighed og forventninger mennesker imellem.

 

Vi havde alligevel en knaldgod aften. Alle børnene var glade og dygtige og jeg fik mig både et glas rødvin og et glas portvin.

De pinlige taksigelser for dårlige gaver, som jeg skrev om HER, blev der ingen af. Jeg fik udelukkende pissefede gaver og glæder mig til at vise nogle af dem frem til Jer, når jeg lige er landet lidt mere.

Indtil da, så håber jeg bare at alle Jer, som – trods familiefest – alligevel lige sniger jer til at læse lidt blogs i dag, en rigtig glædelig jul. Jeg håber I får en dejligdejligdejlig én af slagsen.

 

Kys fra Cana, som nu skal i gang med den helt store samlelegetøjfest. Toppen.

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående, så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

 

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Rigtig glædelig jul til dig og din skønne familie. Har lige opdaget din blog her i december og det har sgu været en fantastisk julegave at få en kilde til daglig underholdning men også refleksion. Knus fra Amar 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven