mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Store forventninger, blæsevejr og vigtige bobler

Med stor forventning om en knaldgod aften i selskab med en masse frække damer, en pokkers masse glühwein, en lille dans og en masse tømmerdrenge i morgen, kunne jeg i nat ikke sove mere, efter 4.30-flasken til den bette. Spekulationer om hvordan jeg nu skulle få udnyttet tiden bedst fes rundt i kasketten på mig.

Jeg har nemlig lokket mand og børn ud af huset. I et helt døgn.

Den er god nok. Mine tre yndlingsmennesker har lige forladt matriklen, til fordel for julehygge og fri leg hos bedsteforældrene i Gylling.

Jeg lå og tænkte på, at jeg skulle have et langt karbad, ordne tæer, negle, hår, bryn og alt det, som jeg som oftest fræser kvikt henover, som var jeg en anden Bjarne Riis på en omgang god EPO.

Jeg skulle nyde dagen med høj popmusik, som min mand ville hade mig for.

Jeg skulle til Tyskland og drikke mig en pind i øret. Sådan rigtigt. For første gang i mere end et år.

Ingen forpligtelser i morgen. Bare sove. Måske et karbad mere.

Og chips. Med dip. Holiday selvfølgelig.

What a day!

 

Byt ølledrengen ud med glühwein og så skal I bare se løjer!
Byt ølledrengen ud med glühwein og så skal I bare se løjer!

 

Men selvfølgelig går alting sjældent som planlagt i mit liv.

Vi stod alle lidt for tidligt op. Op til et blæsevejr af en anden verden.

Nu ved jeg ikke helt, hvordan Jeres indtryk af mig er, men jeg kan sige så meget, at praktiske forhold ikke er min stærkeste side. Derfor stod nogle havemøbler, weberen og terrassevarmeren selvfølgelig stadig på terrassen, som forøvrigt vender lige stik syd, direkte ud mod havet. Der stod de altså lige indtil der lød et kæmpe brag og terrassevarmeren fik en flyvetur.

Havregrød måtte være havregrød og Thomas og jeg løb ud – i måske verdens største haglbyge – og forsøgte at redde både hus, terrasse og møbler.

Og nej, jeg havde ikke fået bh på. Og ja, det er skide koldt at få hagl ned under trøjen og ned imellem brysterne.

Nu skulle det hele blive bedre.

Med store fede løg på!

Ved morgenbordet, som fik lov at være dækket måske en smule længere end hvad godt er, gik der ild i ældstebarnets juledekoration. Den fra børnehaven, som han er så skidestolt af og som bare er så pissepæn på den der helt sirlige børnemåde.

For helvede.

Nåja, fik jeg sagt at det bare er et pisselortemøjvejr her i det sønderjyske? I bet ya’ at det er cirka ligeså dårligt syd for grænsen, hvor jeg havde tænkt mig at vimse rundt med nykrøllet hår, flotte støvler og lidt for stramme bukser, imens jeg drak rødvin med kanel og sang Last Christmas. Men guess what, jeg gider ikke i regnvejr og stiv kuling. Jeg er på ingen måder typen, som skal sjaske rundt i regntøj og ligne en druknet mus, på min første druktur siden medio 2013.

Siger det bare.

Heldigvis er boblebadet stadig i fuld funktion og jeg har en flaske bobler på køl.

Og en hel pose æbleskiver i fryseren.

Alt er ok. Jeg er stadig alene hjemme i et helt døgn.

 

God weekend folkens.

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven