mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Se min kjole

Noget af det allerbedste ved at det snart er jul er, at det også snart er nytår. Jeg elsker nytår!

Jovist, nytårsfester er ikke altid de bedste fester, men jeg er helt pjattet med alle forberedelserne hen mod nytåret, lige fra planlægning af nytårsmenu til refleksion over året der gik.

Det er ret fint, at vores kalender alene, kan få så mange mennesker til – i samlet flok – at tænke retrospektivt for en stund, for at overveje, om noget kan, skal eller bør forandres i det kommende år.

Jeg elsker det!

Derudover elsker jeg (selvfølgelig) også enhver anledning til at købe nyt tøj; særligt en anledning, som kræver ny kjole.

Jeg har været så svineheldig at få fat i den lækreste navyblå kjole med fastsyet halskæde, funky skulderpuder og en pasform der på magisk vis, får morkroppen til at holde et øjebliks pause, til fordel for timeglasset. Det er næsten utroligt (!) og jeg glæder mig helt vildt til at skulle danse i den.

kjole4

Desværre har jeg ikke kunnet finde den online nogle som helst steder, så jeg kan ikke engang dele links med Jer, men til gengæld, har jeg alligevel ikke kunnet holde nallerne væk fra diverse shoppingsites og hold nu fast, hvor er der bare megamange flotte kjoler derude. Wauw.

Jeg har fundet tre kjoler, som kunne have været gode bud, hvis ikke jeg allerede havde fået fingrene i en nytårskjole 2014/2015. Alle under 650 kroner – det er sgu helt sindssygt, at man kan få så flotte kjoler så billigt, synes jeg!

 

Denne her sag er simpelthen for megasvedig! Hvis jeg nu skulle holde nytår på diskoteksmåden, så skulle jeg hundrede procent have den her kjole på.

kjole3

Du kan finde den HER

 

Der er også den helt klassiske sorte pencildress, som bare er megalækker og kan styles på tusindvis af måder, så man har en kjole som både fungerer til nytår, til datenights eller til en dag på kontoret

kjole2

Hvis den også er noget for dig, kan du finde den HER

 

Den lange kjole, som er super fin med glamourøse smykker og vil stjæle alles blikke til festen.  Samtidig tænker jeg også at den kan dresses helt ned, med et par slippers og store solbriller til en strandtur eller sommerfest i børnehaven, hvor alle ved, at det ikke handler om at se godt ud, men at det alligevel er fedt ligne én med et kæmpeoverskud. Vigtigst af alt, så mistænker jeg den for at skjule efterfødselsdeller ret lækkert!

kjole1

Hvis du er vild med den, kan den findes HER

 

Jeg kunne blive ved. For pokker, der er mange fine!

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. WOW! Hvor er du smuk! Tillykke med din fine nytårskjole! Jeg hopper nok i bukser 🙂 men mon ikke det bliver noget med glitter:-) håber du og familien har det godt! Knus Iben

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven