mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Om julegaver til sig selv og en vinder af min give-away            

Til de af Jer som måske endnu ikke har fanget den – det der med jul: not my kinda thing. Eller jo, jeg er all about hygge og god mad og ikke mindst gaver. Derimod har jeg det svært med når noget bliver trukket ned over hovedet på mig; herunder også en juleaften, som åbenbart skal holdes på en bestemt måde, med en bestemt menu på en bestemt dato. Mit autonome hjerte kan næsten ikke klare det. Men altså gaverne – det er lige mig! Og nu har jeg sågar haft glæden af at give én af Jer en lille gave. Og ved I hvad? Det er bare megafedt at lave give-aways, når der er så mange deltagere. Særlig fedt er det naturligvis når gevinsten er billetter til en koncert, som jeg selv planlægger at attendere – det betyder nemlig at jeg får mulighed for at få hilst på Jer som læser med her på bloggen. Derfor håber jeg selvfølgelig også at alle Jer, som nu desværre ikke vandt billetter til koncerten på torsdag, alligevel gerne vil med. I får stadig den gode oplevelse I havde håbet på at vinde og så vi kan få hilst. Win!

Man kan vel nærmest se det som en investering i godt humør og sjælero – en smaddergod tidlig julegave, hvis jeg må have lov at sige det. Ovenikøbet en camoufleret gave til sig selv, fordi man som oftest ikke tager til koncert alene – så billetterne er selvfølgelig allermest en gave til den man tager af sted med. Megasmart!

(Ja, jeg er jo ikke jyde for ingenting)

Ej, jeg synes det kunne være megasweet hvis I alle sammen kom og jeg håber ditto fra Jer.

Og meget apropos julegaver, så har jeg nu fået mine drenges smukke fødselstavler op at hænge – Gosh! Hvor er de bare pissepæne.

Som jeg engang også skrev HER, er fragten fra sverige en lillesmule pebret, men jeg synes virkelig tavlerne er alle pengene værd. Smukke, tidsløse og enkle i deres udtryk. Jeg tror sgu de kommer til at holde evigt.

Fødselstavlerne kan bestilles på: www.personligfodelsetavla.se

fødselstavler

Men for pokker, det jeg egentlig kom fra med dette indlæg var jo at finde en vinder af give-awayen.

Jeg fik sgu lyst til at inviterer jer alle sammen med, for hold nu op hvor lød det tiltrængt for mange af Jer at komme ud. Jeg kender følelsen og lever – som den trofaste læser ved – i en hverdag med stor længsel efter de få aftener, jeg som mor til to har sneget mig ud efter lukketid.

VINDEREN ER: REGITSE, som skrev I NEED A DRINK!

I get ya’ honey – lige præcis sådan har jeg det også indimellem. Så jeg håber at fribilletterne giver anledning til en ekstra sjus i baren og fuld knald på venindehyggen. Tillykke.

Og til jer andre – se så at få bestilt billetter. Så ses vi på Bremen på torsdag klokken 20nuldut.

Billetterne kan stadig købes HER.

 

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. WHAAAAT! Hvor er jeg heldig!! 🙂 Glæder mig ENORMT meget til en puster med ynglings Tanja min og en stor, fed rom&cola 🙂

    Tak skønne Cana og Thomas <3

  2. Tillykke til Regitse 🙂
    Og WOW hvor er de tavler bare der fantastiske flotte !!!! Vil du komme ud med hvor meget det kostede for jeg er virkelig interesseret i dem, men har dog ikke lige alverden monetos lige nu ?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven