mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Gaven til manden der har alt

Findes der egentlig noget sværere end at købe julegaver til mænd? Ikke én eneste af mine veninder fortæller om hvor let det er, altid lige at finde på noget særligt. Slet ikke noget særligt godt. Hvis vi derimod bliver spurgt om at finde en særlig gave til en nær veninde, er det oftest en smal sag, lige at komme på det helt rigtige. Kvindegaver er easy-peacy.

Det er til gengæld megasvært at købe gaver til mænd.

Min mand er, som de fleste af Jer nok ved, halvtreds procent afrikaner. Det betyder blandt andet, at han har sit flotte store hår, sin lækkerbrune hud og at han pissefryser om vinteren. Hans krop kan ikke håndtere kulde.

Heldigvis reagerer han ikke som mig, når jeg er gennemfrossen og bliver mega grumpy, men der er altså alligevel ikke særligt meget sexappeal i en mand som hundefryser. Derfor har jeg været på lidt shopping på vegne af min mand. Det havde været den perfekte julegave, men jeg kunne simpelthen ikke vente. Jeg har købt ham den lækreste uldfrakke, som er klassisk og tidsløs med et par super svedige moderne detaljer.

Thomas har testet – han siger den er den varmeste frakke han har haft i årevis! Win. Masser af sexappeal til min mand, som nu er både vintersmart og vintervarm. Fru Buttenschøn er happy! Og for øvrigt enig; jeg har nemlig allerede smuglånt jakken lidt. Den er tung og tyk og mega lækker – og så kan jeg hemmeligt gå og dufte til min mand, selvom han ikke er der, når jeg har den på. What’s not to like.

thomasjakke

 

Det jeg egentlig ville sige var, at jeg stadig ikke er kommet et eneste skridt nærmere en julegave til min mand, nu hvor jeg er kommet til at give ham frakken på forhånd; men hvis du måske vil forkæle din mand med samme jakke, kan den fås HER – lige nu oven i købet med fri fragt både på forsendelse og eventuel returnering. Dét er noget som mit jydehjerte kan li’!

En lidt billigere – men faktisk ligeså pæn version – kan findes HER 

Kys fra Cana – som for øvrigt gerne tager imod råd til hvad man skal give manden, som har alt?

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (9)

 1. Du bestiller tid og får taget nogle lækre boudoir billeder af dig i lidt lækkert lingerie til din mand 😉

 2. Nøøøøøj den ser lækker ud! 🙂

  Altså, nu ved jeg ikke om din Thomas er en feinschmecker, men det er min Thomas indenfor rom, og ham har jeg købt en lækker lækker rom og en “morfar” badekåbe… Så kan han sidde hver søndag efter et langt, varmt bad og nyde en velfortjent rom, mens jeg passer mindstemusen..
  Han har ALT, så en hyggestund med sig selv hver søndag kan han altid bruge 🙂

 3. Jeg har overvejet at købe et “wooden bowtie” til min Thomas. Han er SÅ svær at købe gaver til. Værktøj og tøj vil han helst selv købe, han går ikke specielt meget op i indtagelige varer.. Ja… Listen med ting jeg IKKE kan købe er lang! Men et wooden bowtie med indgraveret navn eller en lille kærlig hilsen, det bliver sagen! Og så er de bare i den bedste kvalitet og i næsten alle prisklasser.

 4. Kære Cana.

  Jeg følger, med stor interesse, din blog.
  Du skal give din mand en FUELBOX – Den gode samtale på boks. Det er den ultimative kærlighedsgave. Fuelbox er en æske med åbne spørgsmål til par der ønsker sig nærvær, gode dybe samtaler, smil, grin og hygge med hinanden.
  Se mere på fuelbox.dk

  De bedste julehilsner
  Marie Rølling

 5. Et gavekort til en hyggelig dag/aften, evt. med lidt spa-hygge for par, efterfulgt af en dejlig middag. God Jul.

 6. Godmorgen Cana.
  Jeg har været i samme dilemma de sidste par år, men for en måned siden fik jeg en knald god idé. Min kæreste får Tusindårsfalken fra Star Awards i LEGO, som han har snakket om nærmest siden vi mødte hinanden for næsten 10 år siden. Han skal på to måneders barsel efter nytår, så når vores datter sover, har han lidt at hygge med.
  Fra vores to unger får han en anden genistreg, synes jeg selv. Han er vild med Tin Tin, så jeg har fundet et flot og farverigt kunsttryk af en forside på et Tin Tin album. Jeg synes selv, at jeg har været genial og meget lidt praktisk, men han skal jo have noget til sig selv i år, som han slet ikke forventer at få.
  Glædelig jul;)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven