mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En kvindes tilståelser #2

Siden “En kvindes tilståelser #1” er det væltet ind med tilståelser fra mange af Jer der læser med. De er allesammen hylemorsomme og I skal vide, det er en kæmpe fest for mig, at sidde og udvælge hvilke der skal med på bloggen. Tak tak tak! Særligt når man, som jeg, ikke har nogen særlige lørdag-aften-planer, så er det altså fantastisk, når nogen er i det bramfri humør og sender svedige hemmeligheder til fri fornøjelse for alle andre.

Hermed vol. 2 på stammen om En kvindes tilståelser – fortalt af jer.

 

Jeg er kun nitten år gammel, men det er allerede nødvendigt for mig at fjerne dameskæg.

 

Hvis jeg skal være rigtig god ved mig selv, knækker jeg en plade mørk chokolade i små hapser og fylder dem med et ordentligt lag flødeskum, inden jeg spiser dem.

 

Når jeg bliver mødt på gaden af de såkaldte ”facere” fra fx WWF, kommer jeg dem altid i forkøbet ved at sige jeg allerede er medlem, selvom jeg ikke er det. Så slipper jeg for at sige nej og virke som et nærigt menneske.

 

Når jeg skal til gynækolog, gemmer jeg altid mine trusser, så gynækologen ikke skal se dem. Det er alligevel for privat.

 

Jeg sked engang i bukserne, på den restaurant hvor min daværende kæreste var tjener. Jeg var kun iført bikini.

 

Jeg har sådan nogle elskovskugler til at ”stramme lidt op forneden”. Første gang jeg brugte dem, satte jeg dem op ude på toilettet, men da jeg kom ind i stuen var de faldet ud.

 

Hvis jeg ved, at jeg skal have andre med ud at køre i min bil, sørger jeg altid for at skifte radioen over på P3, selvom jeg altid hører NovaFM. Det er som om P3 er lidt sejere.

 

Min kæreste roder så meget i sit tøjskab, at jeg får fnidder. Så når jeg lægger hans undertøj og strømper på plads, gemmer jeg det altid i hjørnerne, bag en masse andet tøj, i håbet om, at han for fanden så vil rydde op.

 

Når min kæreste har været ude en hel aften og kommer hjem til et køkken hvor opvasken stadig flyder, plejer jeg at undskylde mig med, at børnene har skreget hele aftenen. I virkeligheden er der bare virkelig meget reality-tv der skal ses. Han er selvfølgelig forstående og tager efterfølgende opvasken.

 

Læs videre: En kvindes tilståelser #3

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven