mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En kvindes tilståelser #1


På mange måder, er det mit indtryk, at vi kvinder gerne vil fremstå som perfekte bly violer, uden slinger i valsen eller hår under armene. Sandheden er dog ofte en anden.

Tidligere har jeg skrevet et indlæg med Jeres egne historier om Jeres ”mindre stolte” øjeblikke fra Jeres fødsler – det kan I læse om HER. Denne gang har jeg dog forsøgt at inkludere lidt flere kvinder, så det ikke kun handler om mamas, men om kvinder i det hele taget.

Jeg har spurgt mine følgere på instagram om deres hemmelige tilståelser omkring sig selv og det var jo helt vildt hvad der kom frem! Læs med – men pas på; hvis du (heller) ikke har en veltrænet bækkenbund, er der tisse-i-bukserne-af-grin-risiko.

____________________________________________________

Jeg har engang skidt i bukserne lige midt på dansegulvet #hejdiarre

 

Ofte går jeg ikke i bad i flere dage.

 

Når jeg prutter, siger jeg altid det er mine børn, hvis det lugter.

 

Jeg har været for doven til at genoptræne min bækkenbund efter min forrige graviditet. Nu hvor lillebror er i maven, tisser jeg nogle gange lidt i bukserne.

 

Jeg fik tårer i øjnene, da jeg i sommer prøvede en ny badedragt på og min 6-årige datter kom ind i soveværelset og sagde ”hvor er du bare smuk mor” Jeg ville ønske jeg kunne se mig selv som hun gør.

 

Jeg har født mine tre børn hjemme. I lejebolig. Anden fødsel gik lidt stærkt og for at undgå blod på trægulvet, greb min mand en bradepande, som jeg fødte hende i. Nu er vi flyttet. Ukendte mennesker laver nu mad i selvsamme bradepande.

 

Når jeg ikke kan holde på luften et offentligt sted, lader jeg som om jeg overhovedet ikke kan lugte prutten og flytter mig lidt fra gerningsstedet, så jeg undgår mistanke.

 

Jeg hader at snakke i telefon og undgår så vidt muligt at svare, når den ringer

 

Jeg ville ønske jeg kunne skide fedt ud

 

Min mand beder mig altid om at børste tænder efter jeg har givet ham oralsex. Jeg elsker ham, så jeg børster mine tænder. Nogle gange synes jeg dog han er lidt tarvelig, så jeg bruger altid hans tandbørste.

 

Hvis der ikke er mere toiletpapir på rullen, har jeg somme tider brugt det brune pap i stedet. Eller et bind.

 

Hvis jeg havde vidst hvad mine graviditeter ville gøre ved min krops udseende, ville jeg have været mere nøgen i min studietid. Og jeg ville have taget billeder.

 

Jeg piller næse. Meget.

Skriv din kommentar

Kommentarer (12)

  1. Hoooold nu op, det er for sjovt at læse!! Det er din blog generelt, kan kun være enig med Anita: at jeg er glad for at have opdaget dig :o)

  2. Haha, hvor er de søde mange af dem! Og til den med manden der vil have at hun børster tænder efter blæs…. He deserves it :joy: :joy:

  3. Hvor jeg dog hygger mig med at læse, fantastisk sjov blog 🙂 tænker fedt der så sjove og komiske historier, tak til jer for indslag til en go griner 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven