mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

En kærkommen friweekend

Igennem den seneste tid har der været knald på i familien Buttenschøn. Der er sket så meget på det seneste halve år og min hukommelse virker sløret, som efter et par snapse for meget til firmajulefrokosten. Jeg har bare ikke fået for meget snaps. Jeg har fået en baby.

For ikke så længe siden skrev jeg lidt om hvordan det kan pisse mig lidt af, når barslende bliver ”fordummede” med termer som fx ammehjerne. Jeg føler mig ikke fordummet. Til gengæld skrev én, i en kommentar, at hun følte hun havde ”brækket hjernen”.  Punktum. Det er en fornemmelse jeg kan tilslutte mig; med søvnunderskud og en konstant rotation i kasketten for at reflektere over om det man nu gør er det rigtige, så kan det ind i mellem godt føles som om hjernen trænger til at komme i gips og få lidt hvile, for så derefter at skulle genoptrænes til at kunne varetage nogle af alle de mange andre funktioner den plejede at mestre, inden der kom en baby og stjal fokus og hjernekapacitet.

Flere gange er jeg blevet citeret for at komme med gode råd om at skrue ned for forventningerne og ambitionerne. Det er faktisk mit indtryk, at nogle lytter til og forsøger at bruge mine velmenende råd – og alligevel, formår jeg ikke altid at lytte til mig selv og jeg presser af og til citronen for hårdt. Vil for meget. Uden at bede om hjælp.

Derfor er det helt vildt kærkomment, at min mand har haft fri hele weekenden og at vi ikke har lavet andet end at pille navle og kysse børn.

Okay, vi har også lige givet et lillebitte interview til Vores Børn om hvad det gode børne- og familieliv betyder for os. Oh well, det er selvfølgelig også ren navlepilleri.

Jeg elsker den slags interviews, fordi journalisten kommer med en helt anden forståelse af hvem vi – og jeg – er, end jeg selv har. Det betyder, at jeg bliver udfordret til at tænke over – og svare på –  nogle ting, som jeg ellers ikke selv har værdiget min opmærksomhed. Det er vildt fedt at få rusket lidt op i selvforståelsen og jeg glæder mig helt tosset til at læse hvad den søde journalist fik ud af vores snak.

Jeg ved ikke helt hvornår det kommer i bladet, men jeg lover at give Jer et tip.

Foto: Lene Esthave - billede fra shoot til Vores Børn
Foto: Lene Esthave – billede fra shoot til Vores Børn

Indtil da, må I ha’ en møggod søndag. Jeg vil læne mig tilbage, nyde roen imens den lille sover middagslur og de to store er på drengetur et par timer. Jeg vil øve mig på at lave ingenting.

Kaffe og sofa, tak.

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven