mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En anbefaling af børnetøj – som selvfølgelig er på januarudsalg i december

Januarudsalg. Bum bum, det har jo ikke en skid med januar at gøre, når det nu langt de fleste steder starter så snart overhovedet muligt efter jul. Altså, i dag!

Den syvogtyvende december; årets allerstørste bytte- og shoppedag.

Heldigvis fik jeg, som jeg skrev lidt om HER, udelukkende fede gaver til jul, så jeg slap for det helt store bytteræs, men til gengæld er jeg en sucker for udsalg.

Jeg elsker at købe tøj og jeg elsker at spare penge. Win!

Igennem de sidste par måneder har mine drenge haft den ære, at teste en del af det økologiske tøj fra Fred’s World by Green Cotton.

Faktisk skal jeg være ærligt at tilstå, at jeg aldrig havde hørt om tøjet før dette efterår, men jeg må sige, at jeg for alvor er blevet positivt overrasket. Tøjet er super lækkert og holder til det meste. For eksempel kan jeg indrømme, at jeg er frygtelig hård overfor vores tøj herhjemme i husstanden; stort set alt ryger i tørretumbleren direkte efter vask – alt det tøj vi har testet fra Fred’s World har holdt upåklageligt til min behandling.

Det hele er selvfølgelig økologisk og alt det der, men til gengæld, så er det simpelthen så engleblødt, at jeg er lige ved at falde bagover hver gang jeg får fat i noget af det. Jeg forstår det ærligt talt ikke, hvordan bomuldstøj kan have den kvalitet, men det kan det. Åbenbart.

Jeg er vild med det!

Nåmen, grunden til jeg overhovedet kom i tanker om at jeg ville dele lidt af min erfaring med Jer vedrørende det her tøj er, at jeg sgu lige har spottet det på megaudsalg hos stylepit.dk. Der er virkelig mange penge at spare lige nu! Fx er deres overtøj nedsat med 50%, som er en ret god deal synes jeg. Desuden kan jeg fortælle, som lille bonusinfo, at overtøjet er lavet af genbrugsmaterialer.

Det er så snedigt, at det er lavet af gamle plastflasker. Don’t ask me how, men mit lille grønne hjerte banker altså lige et ekstra slag over, hvis vores gamle plast, som naturen ikke kan nedbryde, kan blive omdannet til det skønneste overtøj. Min store Jens har en jakke derfra og både han og jeg elsker den. Den har alt den skal have – og så er den sej både i børne- og voksenhøjde, med zebrastriber og funky refleksdetaljer.

Det er sgu lige før det lyder som om jeg er blevet betalt for at skrive alt det her fine om tøjet; det er jeg ikke. Jeg har bare helt vildt meget optur over tøj, som er skånsomt for naturen, lækkert i kvaliteten, og til at betale.

Hvis du skal ind og lure, er HER et link til udsalgssiden.

Og HER et link til jakken jeg skriver om – den er seriøst fed, synes jeg.

fredsworld3 fredsworld2 fredsworld1

God shoppelyst, hvis der er andre end mig, som er nødt til lige at give dankortet en hurtig omgang.

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

 

 

Indlægget indeholder affiliate links

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Åhh jeg elsker bare dette mærke. Det er super blødt som du skriver og så passer det bare min pige perfekt, da hun ellers hurtig bliver for lang til hendes body’er.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven