mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Det fantastiske år!

I virkeligheden er jeg på mange måder et meget lidt sentimentalt menneske. Bortset fra når det kommer til mine børn, that is.

Alligevel kan jeg, nu hvor nytåret nærmer sig, godt tage mig selv i at dvæle ved gamle minder og tider. De seneste mange år, har jeg tænkt noget ala:

”i år har været det vildeste år i mit liv”

Og ærligt – de seneste 6 år, har det været sandt.

Der er sket så meget i mit liv. Kort opsummeret:

2008: Jeg havde krise over snart at være færdiguddannet og ”voksen”, så jeg tog job på Den Glade Viking i Sunny Beach. Need I say, det var ret heftigt?!

2009: Jeg blev færdiguddannet jordemoder, flyttede til København og rejste til Kina for at repræsentere Danmark ved en international skønhedskonkurrence.

2010: Jeg blev gift. Og blev gravid.

2011: Jeg fødte vores første søn.

2012: Vi flyttede fra København K til Valby til Sønderjylland. Jeg droppede jordemoderfaget.

2013: Jeg genfandt mig selv efter en længere personlig krise. Og blev gravid.

2014: Jeg fødte vores anden søn og blev mor til to.

For dælen, der har været smæk på og jeg forestiller mig på ingen måder, at 2015 ikke bliver mindst ligeså heftig som de foregående år.

Jeg elsker forandringer og udfordringer. Faktisk, kan jeg slet ikke holde ud, hvis ikke jeg hele tiden har gang i et eller andet større projekt. Der skal ske noget og jeg kommer lynhurtigt til at kede mig, hvis der går for meget leverpostej i den. Jeg dør langsomt, hvis alting står stille og rutinerne bliver for faste.

Derfor bliver 2015 pissefed. Jeg og min familie har allerede en hel masse store planer, som jeg glæder mig til at dele med jer når tiden er rigtig.

Indtil da, vil jeg læne min julemætte krop tilbage, åbne knappen i bukserne, inden den sprænger og nyde, at julen snart er helt forbi, så nytåret kan komme an. Jeg er mere end klar og jeg glæder mig!

Glædelig 2.juledag og snarlig velkommen til nytåret.

Kys fra Cana

miss
Ja, den er go’ nok! Miss Denmark og lange stænger, var realiteten i 2009.

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven