mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Den vildeste julegave!

acdc

 

Julen er nu ved at være overstået – i hvert fald den del med gaver og juletræ.

Hold nu op, for en fest! Jeg har fået sådan seriøst mange fine gaver. Det var ligefrem sådan, at min søde niece påpegede, at jeg altså fik flere gaver end børnene. Oh well, jeg blev mor i en (ret) ung alder, så jeg kan måske stadig proppes lidt ned i børnekategorien.

Selvom linjerne rundt om øjnene indikerer noget andet.

Nåmen, der var både stort og småt og selvfølgelig havde min mand igen i år scoret mig nogle seriøst lækre gaver. En superlækker strikcardigan fra Day Birger et Mikkelsen – og fanderme om han ikke også havde fået (sine snedige) fingre i et par billetter til AC/DC i Berlin næste sommer.

AC/DC?!! Tænker du måske, men here’s the truth: Jeg er helt pjattet med de gamle rockdrenge!

Jeg er ud af et hjem, hvor musik altid har fyldt meget; på den meget lidt finkulturelle måde. Nogle gange så meget, så jeg sgu kan undre mig over at min mand vil være mig bekendt. Det er nemlig som om, det ikke giver særlig meget credit overfor professionelle musikere, at proklamere, at man er en sucker for kunstnere som AC/DC eller Whitney Houston, som er et af mine andre store idoler.

Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har stået med hårbørsten foran spejlet og øvet mig på at have den perfekt bævrende underlæbe, imens jeg sang: ”AND IIIIIII-i-IIIIIIII WILL ALWAYS LOVE YOOOOOUUUU-UUUUUU-UUUUUUU”

Nu: kun når Thomas ikke er hjemme.

AC/DC er lidt samme; alle Thomas’ søde (finkulturelle) musikvenner, smiler altid lidt overbærende til Thomas, når det går op for dem at jeg ikke kan høre på det Australske rockband, uden at head bange en lille smule. Allerhelst står den selvfølgelig både på luftguitar, head-banging og growling indtil stemmen fordufter som alkoholen fra en kogende whiskey.

Heldigvis er min mand en stjerne og jeg glæder mig helt pjattet til både Berlin, rockkoncert og alenetid med min mand.

FOR VI SKAL JO TIL BERLIN UDEN BØRN NÆSTE SOMMER!

Se dét er for vildt og jeg er allerede nu en smule ambivalent over det. Jeg glæder mig helt vildt – samtidig med at jeg kan mærke præsavnet til mine børn, som jo så skal passes imens. Gosh!

Det der med at overlade børnene til nogle andre, bliver nok aldrig én af mine spidskompetencer, selvom jeg ved, vi har verdens dejligste mennesker omkring os, som alle gerne vil tage vare på vores guld.

For eksempel har ingen andre end Thomas og jeg endnu prøvet at putte vores baby. Hverken til middagslur eller nat. Bum bum.

Vi må i træning og jeg tænker det giver anledning til et nytårsfortsæt ala ”flere dates med min mand, som starter før børnene er blevet puttet”.

Jeg kan mærke at 2015 bliver et godt år.

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Hvor er det fedt, Cana!!!! Og jeg kan fuldstændig følge dig – jeg er også vokset op med musik på den meget lidt finkulturelle måde;) Den første cd jeg kan huske, at jeg hørte på repeat, var Thomas Helmigs ‘Vejen væk’. Da var jeg en 5-6 år gammel. Som 10 årig ønskede jeg mig en cd-box med lovesongs, som jeg havde set på TvShop;) Og da jeg flyttede hjemmefra fik jeg en lp-box med ac/dc af min far:) Jeg er til det hele! Også det, man ikke praler med, som Cliff Richard…. Men når ‘Some People’ kommer i radioen, bliver der altså skrålet med:)
    Og spændende med kæreste-tur!!!! Ane er heller aldrig blevet passet mere end et par timer af gangen, og kun af farmor, som helst ikke vil tage nætterne. Det er helt fair, men hold nu op, hvor ville jeg gerne snart ud og lave noget med min mand alene! Gerne noget som indeholder kolde fadøl og høj musik:)

  2. Glædelig jul! Hvor er det herligt, at I også har haft en fed en af slagsen – og at gaverne sad lige i skabet!
    Jeg har gået og ventet i spænding på at finde ud af, hvad du endte med at købe til din mand i julegave! Som du selv nævnte, kan de kære mænd være et stort problem, når det kommer til gaver 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven