mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

De tre mest læste indlæg i 2014 er…..

2014

 

Nu er det dælendutme snart nytår. Tid til at samle op og gøre status.

2014 blev på mange måder – som jeg skrev lidt om her – mit vildeste år nogensinde.

Blandt andet, har jeg startet det her,

MORTILTO.DK

Det startede med en strøtanke. Tanken om, at jeg kunne have noget på hjerte, som andre kunne forstå, spejle sig i og måske endda have glæde af at læse. Allermest dog tanken om, at lidt daglige skriverier om hint og hist, kunne hjælpe mig til at få reflekteret over mit liv.

Voksentid, om man vil.

Jeg ved det lyder mærkeligt, men min blog, er nærmest blevet min veninde; jeg lufter ud, griner, græder og vender dilemmaer på bloggen, på samme måde, som jeg ville gøre det med en veninde. Derfor betyder det så uendeligt meget, at I er så mange der lægger kommentarer eller på anden måde tilkendegiver Jeres holdninger både her, på facebook, instagram og bloglovin. Det giver mig en fornemmelse af, at det jeg skriver, rent faktisk betyder noget for Jer at læse.

Det gør det dobbeltfedt at skrive.

Så tak.

Bloggen er allerede nu – fire måneder inde i sin levetid – blevet lidt af en blandet landhandel, hvilket afspejler mig og mit liv vældig fint. Jeg er ikke sådan lige til at beskrive og er i virkeligheden meget flygtig. Lidt i øst og lidt i vest, men hjertevarm og loyal.

Derfor er det også en noget broget liste over mine tre mest læste indlæg i 2014:

 

#3 med 51.632 visninger

10 ting som gør mødre… mødre

Et indlæg, som er i den sarkastiske ende af skalaen, hvor jeg beskriver nogle af de småusle egenskaber, som følger med moderskabet.

 

#2 med 59.878 visninger

Pinlige fødsler – fra et jordemoderperspektiv

Et indlæg, som med et humoristisk twist er ment som en håndrækning til alle kvinder, som enten har født, eller som skal føde indenfor en tidsramme hvor indholdet af et blogindlæg stadig kan være rimelig present. Et indlæg om hvor ligegyldige alle vores ”pinlige eskapader” under fødsler er, for jordemoderen som står i fod(okay, røv)enden.

 

#1 med 92.893 visninger

Om at leve med en hiv-smittet

Et meget personligt indlæg, om min opfattelse af hvordan det er i 2014 at leve sammen med en hiv-smittet. Et indlæg, for at aftabuisere den velbehandlede hiv-smittede. Et indlæg for at oplyse, informere og dele ud af min personlige viden om et emne, som står mig meget nært.

 

Kys fra Cana

 

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (7)

  1. Selvom jeg er helt i Australien og det tager ca 10 minutter om at hente hvert enkelt indlæg, skal jeg altså læse MORTILTO! Godt nytår til dig og din familie, ser frem til flere hyggelige stunder på bloggen 🙂

  2. hej. jeg er ny her og nok ikke lige din målgruppe, men i guder hvor er det forfiskende at læse dine indlæg, læse og le eller grine med dig er bare så rart bliv endelig ved med det glæder mig altid til dine oplæg.
    😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven