mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

5 grunde til at man bliver rigere af at få børn

Af og til hører jeg, at det er dyrt at have børn. På mange måder er jeg enig; der skal købes bleer, tøj, sko, legetøj og mad, for ikke at tale om alle de ekstra kaffe latte fra den lokale kaffepusher en barsel (i byen i hvert fald) koster. På den anden side, er der efter min mening intet, der kan give rigdom som børn.

Man bliver efter min mening rigere af at få børn, fordi:

 

Selv den mest triste decembermorgen, hvor solen stort set ikke rammer himlen, bliver lys og varm imens du fyldes med kærlighed, når dit barn lander i din favn.

 

Børn giver anledning til at opleve den ubetingede kærlighed. Kærligheden som er, fordi barnet er. Ikke på grund af gode handlinger, søde ord eller god kemi. Kærligheden er der bare.

 

De mindste ting i hverdagen skaber glæde. En sten fundet på grusvejen, muslingen fra strandkanten, eller grenen fra et træ, kan sætte fantasien og legen i gang. Alt har en værdi, som børn har en helt særlig evne til at spotte.

 

Man overvældes, overraskes og overrumples igen og igen af sine børns finurligheder og umiddelbarhed – der er intet mere vidunderligt i denne verden, end at betragte sit legende barn.

 

Uanset hvor lidt du end måtte have, har du altid kærlighed. Kærligheden til dine børn forsvinder aldrig.

 

 

Kys fra Cana

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Hvor er det fuldstændigt rigtigt! Som 22-årig studerende mor til snart to dejlige drenge, får jeg ofte medlidenhedsblikke, når folk hører, at både min kæreste og jeg er på SU. Vi har ikke penge til et vanvittigt overforbrug, og det bliver dejligt, når vi en dag har mere luft i budgettet – men når vi har hinanden, er det altså okay at spise spaghetti med kødsovs en gang mere om ugen!

  2. Det er så sandt som det er skrevet. Det er det vildeste i verden, hvordan et barn lander i dine arme. Og bang! Så elsker du bare det barn. Uden forbehold, uden omsvøb.
    Kh fra hende der prøver at overbevise sig selv om at tre børn ikke behøver en lillebror/søster:-)

  3. Så enig og en dag så giver de kærligheden til dig ved at støtte dig som du har støttet dem. Smukkere rigdom findes ikke ❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven