mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Sponsoreret video om at huske at lege!

Så er det her; mit allerførste rigtige sponsorerede indlæg. Ja, jeg synes altså selv det er pissefedt! Fedt, fordi jeg elsker at blogge og hvis jeg så ovenikøbet kan tjene skejser til en ekstra candle-light-dinner med min mand imens, så synes jeg bare det er dobbeltfedt. Selvfølgelig er min blog stadig hundrede procent min egen og jeg lover Jer, at jeg altid skriver min egen 100% ærlige mening, hvilket betyder, at jeg selvfølgelig udelukkende vil gøre reklame for produkter, som jeg på alle måder kan stå inde for.

Dette indlæg handler om den video du kan se nedenfor. Det er en video, som Duracell har lavet, fordi de tror på aktiv leg for børn.

Videoen er ultrakort og handler om den adfærdsændring man mener der er sket hos børn når det kommer til at lege. Udendørs leg viger i højere grad pladsen til fordel for bærbare computere, tablets og fjernsyn. Tiden som mange børn bruger foran skærmen er alt alt for høj.

Old news kunne man måske fristes til at sige, men ikke desto mindre, fik jeg alligevel et lillebitte sug i maven da jeg så videoen med de pacificerede børn foran skærmen.

Min store dreng bruger vores Ipad stort set hver eneste dag. Ikke i 6 timer, men måske i ½-1 time. Ikke fordi jeg mener det stimulerer ham på en særlig god måde, men han elsker det og det giver mig en lille (læs: kæmpestor) hjælp, lige der midt i ulvetimen, hvor jeg så kun behøver at have ét barn hængende på hofterne imens jeg laver mad. Men for pokker; han ville jo kunne det samme med alt muligt andet, hvis bare jeg lærte ham det. Videoen opfordrer til udendørs leg; jeg fortolker dog frit fra leveren til aktiv leg.

Jeg tror at Ipad’en og alle mulige andre pacificerende gadgets er kommet for at blive (eller for at blive erstattet af noget ”endnu værre” set med voksenøjne på børneadfærd), så derfor, efter den halve times zombietid, stod den i dag på ”vi-hopper-alle sammen-i-sengen-leg”, fordi Duracellvideoen fik åbnet mine øjne for, at vi aldrig må glemme den aktive, frie, boltrende og fysisk udfordrende leg, selvom de ”stille lege” ind i mellem er nemmere at håndtere i hverdagen. Jeg har selvfølgelig altid vidst det, men er alligevel nogle dage blevet lullet lidt for meget ind i mit rolige hverdag-på-barsel-spind, hvor de aktive lege bestemt ikke har været i højsædet.

Hvis du kender nogen (som måske kender nogen), som du mener kunne have godt af at se denne video og blive inspirerede, så del endelig opslaget her eller bare videoen alene, så vi kan komme de pacificerede børn til undsætning og få gang i en masse god traditionel børneleg. Det er pissesjovt, hvis man ovenikøbet kan snige sig til at være med.

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående, så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

//Sponsoreret af Duracell//

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

 1. Åhh jeg synes det er et lidt svært emne. Nu har jeg ikke set videoen, da jeg med nok 100% kan sige, at den vil give mig dårlig samvittighed 🙂 Det er ikke fordi, at mine børn, sidder flere timer foran fjernsynet, men min dreng får lov at koble af til tv efter børnehave, og han elsker at se fjernsyn. Alt i mens kan han lige pludselig begynde at lege, så det er jo i sig selv rigtig fint, at han selv har fundet en balance gang med både leg og tv 🙂 Min datter på 1 er overhovedet ikke interesseret i tv, men er i den såkaldte abeungefase 😉 Det jeg vil frem til er, at det er da rigtig, at børn skal aktiveres, og ikke bare plantes foran et tv/ipad/iphone, fordi det lige er det nemmeste. Men jeg synes bestemt heller ikke, at det skal være en “tvungen” ting, at hver dag skal vi som forældre stå på hovedet for at finde ud af at aktivere vores unger, for ellers er vi dårlige forældre der får børn med firkantede øjne. Jeg kan godt se hvor man vil hen med det her, men jeg synes alligevel, at man skal tage det med et gran salt, og lytte til hvad har ens børn mest brug for og lytte til ens egen mavefornemmelse 🙂 Jeg kan nemlig godt på nuværende tidspunkt sige, at jeg ville få stress hvis jeg vidste, at hver dag ungerne var kommet hjem, så skulle de ude og lege, hoppe i sengen eller what ever det kunne være. Kan selvfølgelig også være min situation taget i betragtning (depression), at jeg ser lidt anderledes på tingene 🙂 Nu er mit indlæg nok sat lidt på spidsen, og håber ikke du tager det som noget negativt, men bare at vi alle er forskellige 🙂 Jeg synes, det er skønt og friskt, at vi ikke alle kan være enige, og det er jo det skønne ved blogland <3 og just so you know, jeg er en ligeså trofast læser, som altid 🙂

  1. Kære Maj,
   Tak for din kommentar. Jeg tager det bestemt ikke negativt og er kun glad for at få andre perspektiver til mine indlæg end mit eget 🙂
   KH Cana

   1. Det var godt ☺️ Du ved det skrevne ord kan så hurtig blive misforstået og det ville jeg godt lige undgå bare for en sikkerheds skyld ☺️
    God aften ☺️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven