mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

På date med Christopher

Så har jeg sgu igen været på date. Sammen med min mand, fem andre flotte fyre og en hel sal fuld af skrigende teenagepiger.

Gosh!

De fem flotte fyre, spillede musik og sang hjerterne ud hos alle pigerne.

Min mand og jeg har været til Christopher-koncert. I ved, ham den unge smukke fyr med de dér Helmig/Key-krøller goin’ on og en sangstemme så blød som smør. Ham, som får alle pigerne til at skrige, som var de en del af en massepsykose på det vildeste kærlighedstrip. Ham som får alle mødrene til at ønske, at de stadig var teenagere, så det ville være ok at tage del i psykosen. I ved. That one. That one, som i øvrigt har det sødeste (og lækreste!) band.

Mægtig fin koncert – specielt fordi min mand stod der ved min side og så skide dejlig ud. Han smilede overbærende til mig, når jeg kom til – som den eneste nede i forældrerækkerne – at danse lidt for hengivent til Christophers absolut allerbedste nummer: Mama.

Efter jeg er blevet mor sætter jeg virkelig pris på alenetiden med min mand (som jeg tidligere har skrevet om HER – i et af mine allerførste indlæg her på bloggen) – særligt her anden gang, hvor jeg har lært, rent faktisk også at nyde tiden, når jeg er adskilt fra børnene. Det er så dejligt at komme ud og være ung og smart og fri. Dejligt at danse ubekymret. Dejligt at koble af, udenfor hjemmets fire vægge.

Og så er det selvfølgelig særlig fedt, når min mand har nogle pissesøde venner, som inviterer os backstage og byder på kolde Tuborg.

christopher1 christopher3

Til sidst vil jeg lige komme med et helt basale par tips, hvis der skulle sidde nogen (som er mødre til teenagere), som gerne vil lære at være gode koncertgængere:

  • Når et nummer slutter, så klap. Højt og gerne mere end 3 sekunder.
  • Når der kommer en stille sang, er det fedt at tie stille.
  • Når koncerten slutter, så vil bandet rigtig gerne have at man klapper dem ind til ekstranummer. Alle der spiller koncerter, har ekstranumre i ærmet, men please – kald dem nu ind. Hvis I starter og de ikke kommer, så fortsæt. Jeg lover det!

 

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven