mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Når man skal tisse…

Så er min baby og jeg endelig landet på destinationen for de næste 3 dages fuld hygge med dejlige ladies. Men for fa’en en tur. 4 timer i bil. Med en baby. Skriver jeg, som om det var min baby der var problemet. Ikke en skid det var ham. Han var sød som altid og sov en god times tid og var ellers i nogenlunde humør hele vejen. Hurra!

Til gengæld, så fik jeg skruet gevaldigt op for mit vældigt kompetente kiksethedsbarometer undervejs.

På et tidspunkt kører vi på en eller anden dødssyg landevej – og så sker det; mit barn laver lort. Fuck.

Okay, jeg skal alligevel også tisse og jeg har altså aldrig været for fin til at strinte i vejkanten, så jeg holdt ind til siden, fik skiftet ble i bilen og fik fodret mit sultne barn af, alt imens jeg selv sad med tårer i øjnene over at jeg jo for pokker havde glemt at tisse af i morges inden afgang og at jeg alligevel havde kværnet to kopper kaffe (og et utal lakridser).

Barnet blev færdig med at spise – og så skete dét der bare ikke måtte ske. Der holdt én eller anden taxa ind bag mig. Arghmen for helvede; jeg ser jo voldelige krimiserier når børnene sover, så min fantasi kan overhovedet ikke tåle den slags uventede begivenheder. Så i stedet for at tisse, så besluttede jeg at det sgu nok var mere sikkert at låse alle døre i bilen, spænde autostol og baby fast og så ellers komme af sted i en fart. Flot, Cana! Så sad jeg der, i min egen lille tvangsneurose og kunne da slet ikke tænke på at (garanteret sød) taxachauffør eventuelt også skulle tisse i vejkanten – eller måske snakke telefon.

Vi kørte.

Efter nogle få kilometer var der en lille sidevej hvor jeg kørte ned og parkerede bilen i noget der mest af alt mindede om et krat.

Tissetiiiiiid!

Kender I det, når man sådan virkelig skal tisse, så bliver det sådan helt ekstremt, i det øjeblik man kan se toilettet og skal til at knappe bukserne op? Sådan fik jeg det også her.

Og så kunne jeg ikke åbne døren. Baglås.

Fuck.

Passagerdøren – samme historie.

Jeg nåede seriøst at overveje om en af Peters bleer ville kunne klare den for mig..

Heldigvis kunne døren bag mig åbne og jeg kravlede – i verdens mindste bil – om bagved, forbi rejseseng, full-size kuffert og ualmindeligt meget slik fra Tyskland, og ud af den åbne dør. Ud på vejen, hvor jeg var nødt til at sætte mig direkte ned, med bukserne om anklerne, for ikke at tisse i bukserne. Altså, midt ude på vejen. Ikke i vejkanten. Ikke i en grøft.

På vejen.

Seriously, jeg er ikke sikker på om jeg kender nogen der er ligeså kiksede som mig. Og you know what – I er alle velkomne til at trække denne historie op af ærmet, hvis I en dag selv står og er megapinlige. Fortæl den som om I kender mig og gør som om I aldrig laver noget pinligt. Det er ok.

tisse

 

Kys fra Cana

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Jeg har lavet den samme en gang – havde været til fysioterapeut i Lyngby og sagde farvel – og så finder jeg ud af, at jeg skal tisse og ikke ved, hvor toilettet er. Jeg var for flov til at banke på døren igen, så jeg går ned i bilen og kører på motorvejen. Ved første afkørsel kører jeg af: FUCK jeg skulle tisse! Så jeg fandt den første sidevej og skyndte mig at løbe ned af en lille sti – ned med bukserne, og hvad ser jeg midt i min tissetår? Der er en børnehave lige bag den lille bitte busk, som jeg har “gemt” mig på. Men når man først er begyndt at tisse, ja så kan man altså ikke stoppe. Så dér sad jeg så

  2. Jeg tror nu nok jeg kan matche dig 😀
    Da min datter var spæd, var jeg taget med min mand til Kolding, hvor han skulle til et møde – så kunne jeg jo bare ose rundt på gågaden med baby og barnevogn. Så vidt så godt, men nu skulle jeg altså toilettet – og jeg skulle ikke tisse 😉 Behovet blev mere og mere påtrængende, men jeg kunne ikke finde et toilet, hvor jeg også kunne have barnevognen med, og at efterlade den med en sovende baby, var absolut ikke en option. Efterhånden var jeg ved at eksplodere, så jeg fandt en pose i bilen, og satte mig – mellem to biler, på parkeringspladsen ( midt i Kolding) og forrettede hvad der skulle forrettes 😮 – og håbede, at der ikke var nogen der så det. I virkeligheden var jeg lidt ligeglad, og tænkte, det er sgu ingen her der kender mig alligevel 😀

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven