mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Når juleshoppingen bliver småkikset

Siden jeg har født, for snart et halvt år siden, har tiden stået stille. Jeg har ikke rigtigt opfattet at vi er kommet videre fra juni måned. Altså, hvis man ser bort fra, at min instagram flyder over med julepral af alverdens slags.

Jeg er så megadårlig til det der jul og synes kun det er fedt, fordi jeg har fået børn. Derfor er det også begrænset, hvor fedt jeg synes det er at gøre sig alle mulige forberedelser mod den store kulmination juleaften. Bortset fra at købe gaver. Det elsker jeg! Jeg elsker at kunne glæde andre og jeg bruger altid megameget tid på at finde personlige gaver. Personlige gaver betyder nemlig for mig, at budgettet bliver lidt underordnet. Jeg er nemlig på ingen måder vild med ”så giver vi hinanden for præcis 350 kroner”-konceptet. Jeg synes det er pissetarveligt.

Jeg tog i morges den bette under armen og stavrede på inspirationstur i Sønderborgs gader. Sønderborg er altså en knaldhyggelig by at gå rundt i – selvom der på ingen måder er brosten nok til mit barselstemperament. Jeg er nemlig ikke sådan en tjekket andengangsmor, som selvfølgelig har lært baby at sove laaaange lure uden at skulle buldres godt og grundigt rundt i vognen først. Nej, min baby falder kun i søvn i barnevognen, hvis der er max udsving fra det ujævne underlag.

Havde nogen spurgt mig for 4 år siden, hvad min holdning til brosten var, ville den nok have været en anden. Faktisk kan jeg huske, at jeg engang syntes der var alt for mange af slagsen i Sønderborg. De gør sig nemlig alligevel jævnt dårligt til stiletter og en syvhestes brandert.

Så meget for at verdensbilledet ændrer sig når man får børn.

Nå men altså, jeg fik ikke købt en eneste julegave og jeg tror i virkeligheden også jeg ender med at købe de fleste ting online.

Så er det nemlig heller ikke så megapinligt, hvis éns baby pludselig gylper ud over hele gulvet og fire sekunder senere laver lort, imens man står og skal til at svinge dankortet i den pissesmarte – og selvfølgelig helt rene og ellers duftsneutrale – butik. For helved’!

Der er desuden også et eller andet dejligt overskueligt ved webshops, som man ellers ikke finder andre steder end i de små hyggelige specialforretninger, som jeg oplever primært eksisterer i landets største byer. Alt er delt op i kategorier og man får kun vist 24 items på en gang, frem for at skulle se på udstillinger, hvor selv den fineste lysestage pludseligt bliver lidt kedelig, hvis ikke man også køber de 8 andre stager og vaser, den sirligt er sat sammen med.

Altså, hvis man kan komme igennem til webshoppen, that is! I går startede Illums Bolighus op med 20% rabat på en hel røvfuld varer; herunder de populære opbevaringskasser fra LEGO. Dem skulle jeg da selvfølgelig ha’ fingrene i, men jeg endte med at sidde forgæves foran skærmen i mere end en halv time, med beskeden om at der var kø.

Til gengæld fandt jeg nogle smadderlækre stofkurve fra Søstrene Grene, som bare er helt perfekte til drengenes LEGO. Store, smukke og megabillige. Win. Og så må jeg se om ikke Illums Bolighus måske kunne hjælpe mig med et par andre julegaver i stedet – jeg savler over deres stash! Hvis du vil tjekke det ud, er der link til shoppen HER.

kurve sg

 

Jeg er også faldet over de smukkeste fødselstavler, som jeg har bestilt fra Sverige, på en lillebitte, superoverskuelig shop www.personligfodelsetavla.se til begge drengene. Okay, drengene er sgu nok ligeglade, men det lyder ligesom bedre at sige det er gaver til dem, frem for at det er til mig selv. Men det er det. Til mig. #sorrybutnotsorry

Fragten er en smule dyr, når de skal sendes fra Sverige, men jeg synes bestemt de er alle pengene værd – super smukke og med en enkelt udtryk, som jeg håber holder resten af livet, uden at jeg kommer til at græmmes. Jeg glæder mig til at vise Jer dem når de lander i Broager.

 

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående, så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Hold da op, hvor er fødselstavlerne smukke. Men pyha, en pebret pris på fragt. Der skal vist lidt overtalelse at Der Mann går med på den idé 😉

  1. De er nemlig bare SÅ fine! Jeg kan næsten ikke vente til de kommer med posten. Pøj pøj med overtalelsen. – Set over en 18 års periode, er fragten jo pludselig ikke mere end et par kroner om året 😉
   KH Cana

 2. Ja de er fantastisk smukke de tavler. Jeg har dem til begge mine drenge og har bestilt dem, så den ene er spejlvendt og de dermed kan hænge og “kigge” på hinanden.
  De hænger på drengenes værelser nu, men mon ikke de ryger ud om nogle år og så kan moren hapse dem

 3. Jeg har lige fundet vej til din blog, og dette er det første indlæg jeg læser. Og det er sjovt, for min yngste søn er også fra juni, og fylder 6 mdr på søndag ♡
  Og nej, han sover heller ikke så mega godt som jeg havde forestillet mig sagtens at kunne lære ham nu hvor jeg er mega erfaren andengangsmor. Faktisk er det som om han sover dårligere end den store. Eller, hvis han sover i min armhule i doppeltsengen går det glimrende. Ellers vågner han hver 20.minut og skriger.
  Nå, men det jeg ville var faktisk at spørge om du også webshoppede de poser fra søstrene grene? Jeg kan nemlig ikke finde en webshop til dem, og eftersom jeg bor seriøst ude på landet, og har en baby der hader kørsel i både barnevogn og bil, planlægger jeg at købe samtlige julegaver på nettet 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven