mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Kærlighed og god karma!

read-on-navy

 

Der er noget med at karma aldrig nogensinde kan blive for god. Man kan aldrig nogensinde behandle andre for godt. Aldrig give for meget. Det er lidt ligesom med varm kakao, galliano hot shots eller gåsebryst; der kan aldrig være for meget flødeskum!

Derfor har jeg tænkt mig at toppe denne ellers rimeligt low-life-mandag-i-regnvejr, med en ordentlig omgang fløde og måske endda et bær på toppen.

Det er tid til at anbefale nogle af alle de andre dejlige mor-bloggere derude.

Når jeg skal bruge tid på at læse blogs, er noget af det allervigtigste for mig, at de har et ordentligt indhold. Jeg skal føle, at jeg kommer tæt på skribenten og indlæg ala ”…og så var vi lige en tur i dyrehaven, hvor børnene selvfølgelig havde ”det helt rigtige” tøj på, inden vi alle sammen tog hjem og spiste hjemmebag, inden vi uden kamp puttede fire børn i deres nystrøgne sengetøj…” skal på ingen måder være en del af dagsordenen, hvis jeg skal læse med. Jeg gider simpelthen ikke læse om komplette praleligegyldigheder, hvis ikke de indeholder spor af ægthed eller følelse. No thanks.

Heldigvis er der virkelig mange fede morblogs derude. Der findes et utal og jeg er sikker på, at der findes en hel masse, som jeg endnu ikke har opdaget, men som helt bestemt brillierer på både indhold, grammatik og poesi.

Herunder har jeg linket til fire af de mor-blogs, som jeg pt allerbedst kan li’ at følge:

 

Fyrsten & Fruen – En morblog, fra en mor, som har ladet sin søster føde sit barn. En ærlig, humoristisk, dybsindig og velskrevet blog.

 

Twinpeaks – En blog som claimer at være i fashion/beauty-genren, men helt ærligt, så holder den altså overhovedet ikke. Det er totalt meget en morblog. Og en skøn én af slagsen. Den er super velskrevet med levende beskrivelser og jordnære emner. Ikke så mange dikkedarer. Ikke så meget pral. Til gengæld en hel masse lækkerhed.

 

Lillemor – en helt nystartet blog, som dog får de varmeste opstartsanbefalinger herfra. Her får du råt for usødet en mors betragtninger om livet med to små børn. Altså, virkelig råt for usødet. Hudløst ærligt, krydret med en god portion sarkasme. Jeg er i hvert fald fan, selvom jeg af og til mig tage mig i at holde mig for øjnene imens jeg læser…

 

Lortemor – Morbloggen over dem alle. Ja, eller altså, det ved jeg selvfølgelig ikke noget som helst om, men jeg ved, at det er en ærlig blog om at være blevet mor. Om at synes det ind i mellem er pissesvært. Her kommer man ind i mellem med helt ind til kernen og derind hvor følelserne for alvor får betydning. En skøn og meget modig blog.

 

Hermed er min mandagskarma givet videre. Og altså, hvis nogen synes at min lillebitte blog kan noget særligt, er det selvfølgelig også pissegod karma at dele den her og der og på facebook og alt det der, ik’? Jeg bliver simpelthen så glad indeni når nogen deler den, fordi jeg så ved, at jeg i hvert fald har rørt noget i én. Hvad kan man så mere ønske sig?

God mandag.

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående, så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (12)

 1. Tak for tips – følger med hos alle undtagen Lillemor, så hende vil jeg bestemt kigge nærmere på 🙂 Jeg tror nu ikke, du skal tænke på din blog som en lillebitte en – jeg elsker den i hvert fald og kender mange, der følger med!
  Mine anbefalinger:

  http://www.smallpieces.dk – tidligere På anden til højre. Elsker den! Lige nu med føljeton om blogging.
  http://www.uglemoren.blogspot.dk – skøn, tankevækkende og velskrevet.
  http://www.mormedhjertet.dk – danske Pernille bor i New York med mand, lille Noah og lillesøster på vej. Meget atypisk blog med små indlæg, men ikke desto mindre med stor effekt!
  http://www.moriudlandet.com Danske Tine bosat i Dubai med mand og døtre. Før det boede de i England. Bloggen er sindssygt velskrevet og yderst interessant – og pigernes Danglish- sprog er det sjoveste og sødeste længe!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven