mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Julens outfits

Lige om lidt står julen for døren og det betyder selvfølgelig også at julefrokostsæsonen så småt skydes igang. Og hvad er mere nærliggende end at hoppe i den lille sorte og charmere sig igennem en masse snaps og sildemadder? Tillad mig at tage dig med på inspiration.

Jeg har været et smut på nelly.com hvor jeg har fundet et bud på et outfit i tre forskellige budgetklasser, så de fleste pengepunge kan være med. WIN! Seriøst, man kan jo finde SÅ meget lækkert til nærmest ingen penge derinde.

LAVBUDGET:

lavbudget

Kjole fra VILA, kan findes HER

Cardigan fra Jaqueline de Yong, kan findes HER

Sko fra NLY, kan findes HER

MELLEMBUDGET:

mellembudget

Kjole fra Soaked in Luxury, kan findes HER

Cardigan fra Ichi, kan findes HER

Sko fra NLY, kan findes HER

HØJBUDGET:

IMG_8048[1]

Kjole fra Michael Kors, kan findes HER

Cardigan fra G-star, kan findes HER

Sko fra Tiger of Sweden, kan findes HER

I virkeligheden er jeg nok mest til et mix af de tre budgetter – og så ville det passe mig rigtig fint, hvis jeg kunne snige mig til at købe alle skoene. Før alle pengene primært blev brugt på børnetøj og bleer, var jeg en vaskeægte shoeaholic og jeg kan indimellem mærke, at det stadig sidder lidt i mig. Og altså, de der wedges i mellembudgettet er da must haves, ik’?

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at klikke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven