mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jordemødrenes egne pinlige fødsler

Nu har jeg igennem den seneste tid skrevet en del om fødsler – og her kommer altså lige lidt mere. De dejlige damer jeg er på get-away sammen med, er alle jordemødre og jeg synes derfor det er oplagt at jeg også lægger jordemødrenes egne (pinlige) fødselsanekdoter ud.

Jordemødre har fuldstændigt tjek på fødsler, når det kommer til andre, men læs med her, hvordan det står til, når det er dem selv der er i centrum på fødelejet.

 

Da jordemoderen kom hjem til mig hvor jeg skulle føde, lå jeg i sengen på alle fire uden en trævl på kroppen og det første jordemoderen så, da hun kom ind, var så mit udspilede røvhul.

 

Under fødslen, som var planlagt til at foregå hjemme, mærkede jordemoderen pludseligt barnets øre da hun undersøgte mig. Jeg havde en klar fornemmelse af at noget ikke var rigtigt og der skete ikke en fløjtende fis. Jeg blev overflyttet med ambulance og kom så nærmest kun lige ind på hospitalet før jeg fødte. Han blev rystet godt og grundigt på plads af ambulanceturen.

 

Da jeg kom ind på sygehuset for at føde, blev jeg kørt ind på en båre igennem hele afdelingen imens jeg brølede i bedste urkvindestil. Behøver jeg sige, at alle der var på vagt jo er mine kollegaer?

 

Jeg ved ikke om der er noget jeg syntes var sådan pinligt. Jeg sked da lidt i bukserne første gang, men ellers var der vidst ikke noget.

 

Da jeg blev 8-9 centimeter råbte jeg bare fuckfuckfuckfuckfuckfuck indtil jeg havde født.

 

Da jeg skulle have lavement kom der ikke rigtigt noget afføring. Det gjorde der så til gengæld da jeg skulle føde skal jeg lige love for. Jeg tror aldrig jeg har skidt så meget i mit liv, som den dag hvor der så stod en anden kvinde imellem mine ben og sirligt vaskede min røv igen og igen.

 

Mod al forventning var jeg slet ikke jordemoderfaglig under min fødsel; da hovedet næsten var født, spurgte jeg jordemoderen om presseperioden var gået i gang.

 

Jeg skulle stå i knæ-albue-leje og pludselig – midt i en ve – så tissede jeg bare i en megastråle ud over det hele!

 

Hvis du har lyst til at læse flere pinlige fødselsanekdoter (fra ikke-jordemødre) kan du finde dem HER.

Hvis du vil læse om jordemødrenes oplevelser af (andres) pinlige fødsler, kan du læse det HER.

Kys fra Cana

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Hold kæft hvor jeg griner. Jeg var total sikker på, at jordemødres fødsler var totalt tjekkede på den rolige og overskudsagtige måde 😉 fedt at læse

  2. Jeg er så den jordemoder, der proppede sin baby op igen da caput kronede. Seriøst, jeg tænkte: “Ikke om han skal den vej ud!! Jeg har sgu aldrig rigtigt været fan af det presseri…
    Han kom forresten ud, ham babyen. Jeg skulle bare lige overbevises om, at det var en god nok ide;-)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven