mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Jeg slår op!

break-up

 

At slå op, har alle dage været en af mine kæpheste. Jeg ville ønske jeg kunne sige, at det var fordi jeg er så god til ”det gode break off”, men det ville desværre være en stor fed løgn. Jeg er en kujon.

I mine unge datingdage lavede jeg altid bare snigeren – i ved, undlod at svare på sms’er og lod det så bare glide ud i sandet. Den slags adfærd, som alle mine veninder hadede (nogle) mænd for at have. Indrømmet, jeg er totalt en mand når det kommer til at slå op. (Sorry guys, men jeg har ladet mig fortælle, at rigtigt mange af jer er nogle suckers! – ligesom mig)

Derfor er jeg nu megastolt af mig selv. Jeg har nemlig slået op med nogen. På en ordentlig måde.

Jeg har slået op med min mødregruppe. En samling skønne damer, som jeg i virkeligheden beundrer, men som jeg tog mig selv i ikke at prioritere. Jeg havde altid andre planer når vi skulle mødes og kunne pludselig mærke, at jeg var ved at lave snigeren på dem også.

Lige indtil de skrev ”Nåmen er vi så hos dig, næste gang, Cana?”.

Fuck.

Alright, så smider jeg da bare lige min slå-op-fobi ud over rælingen og kaster mig ud i det.

Jeg gjorde det og det føltes godt. Det føltes helt vidunderligt at have afsluttet det på en måde, så jeg stadig kan se damerne i øjnene, når vi mødes henover køledisken i det lokale supermarked og hvor jeg taknemmelig for at jeg blev kastet ud i det.

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

 

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Det gjorde jeg også med min mødregruppe. Skide søde damer, men her anden gang synes jeg bare ikke, at jeg havde tiden til det. Med en baby der sover max to timer i streg om natten var overskuddet der ærlig talt heller ikke. Har ellers altid haft rosenrøde drømme om mødregrupper. Men ærlighed er nu også en fin ting 🙂

  2. Jeg synes, det er SÅ stærkt gjort af dig. Jeg er slet ikke så sej! I mine to første mødregrupper havde jeg det lidt på samme måde, selvom de bestemt var søde damer. Men jeg havde bare ikke modet til at springe fra. Så jeg fravalgte helt en mødregruppe under barsel nummer tre, og hvilken lettelse 😉 Har faktisk også en venindegruppe, jeg burde gøre det samme med, men jeg tør ikke 🙁

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven