mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Ild i håret!

kobberstage

I eftermiddags var vi, som så mange gange før, på café. Thomas, drengene og jeg.

Alt var lutter lagkage.

Jeg var ved at give Peter lidt mad og Jens sad og lunede sine finregnskolde kinder hen over en smuk kobberstage, imens Thomas og jeg fik vendt dagens begivenheder. Jens var så stolt over at være kommet på det gode varmende trick, at han langsomt lod ansigtet komme tættere og tættere på lyset.

Pludselig bredte røgen og lugten – som jeg genkender så tydeligt fra min barndom – sig.

Der var gået ild i hans hår!

FUCK!

JENS! JENS! JENS!” fik jeg vidst råbt, alt imens Thomas klappede Jens på hovedet for at slukke ilden og begge drenge stak i et hyl – formentlig fordi jeg skræmte dem fra vid og sans med mit skingre råb. For helvede altså.

Han havde ild i håret, goddammit! Heldigvis var håret mere eller mindre intakt og no harm done – altså bortset fra det der med at jeg fik gjort mine søde børn pissebange.

Jeg har sagt undskyld – og er nu bare helt vildt lykkelig over at min store dreng stadig har både hår og ansigt i god behold. Og så håber jeg, at mine børn kan tilgive mig for at have råbt i mit akutte panikanfald.

 

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. kan godt forstå at du blev bange, min datter gjorde næsten det samme den anden dag, og fuck et chok man får, så er det okay at råbe, når bare man får sagt undskyld bagefter

    1. Åh, det er bare SÅ vildt!! Jeg håber aldrig aldrig aldrig jeg skal opleve det igen. Brændte hendes hår også?
      KH Cana

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven