mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Som en rigtig blogger

Så så man lige mig være til mit allerførste bloggerevent. Ja, den er god nok. Pludselig er jeg blevet sådan en rigtig del af “bloggerverdenen” – havde du spurgt mig for to måneder siden, havde jeg sgu nok påstået hårdnakket, at jeg aldrig ville blive én af de mere anerkendte mor-bloggere. Mest fordi jeg udelukkende startede min blog op, som en slags åben selvterapi – men ikke desto mindre, er det sket. Wauw! Det er altså for vildt at I har taget så godt imod mig og min blog. Fik jeg sagt tak? Ellers er jeg altså i mit taknemmelige hjørne, så TAKTAKTAK.

IMG_7524[1]

Eventet handlede om reflekser. Noget så simpelt. Børneulykkesfonden, bObles, Codan og Koin var gået sammen om at lave dette fine event helt i børnehøjde. Og altså, jeg må sige, at jeg synes det var rigtig fint; min 3-årige var i hvert fald svært tilfreds.

 

IMG_7525[1]

 

Jeg blev selvfølgelig punket med megadårlig samvittighed over, at jeg på ingen måder bruger reflekser på mit eget tøj. Jeg ved ikke om det er fordi jeg har traumer over de sene 90’eres neongule technobukser eller om det bare er fordi jeg åbenbart er en idiot som ikke tænker på sikkerhed; men jeg har det svært med at klistre reflekser på mit tøj. De kloge damer til eventet fortalte dog at jeg skulle. Og mit barn hørte det. No way out then. Og okay, hvis jeg skal være helt ærlig (og det skal man jo), så er jeg jo helt med på, at det trods alt er ret smart at kunne ses i trafikken. Opfordringen er hermed givet videre. Husk Jeres reflekser og hvis I ikke allerede har nogen, så uddeler Børneulykkesfonden gratis reflekser over hele landet torsdag d. 23.oktober.

 

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med på:

BLOGLOVIN

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven