mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Nyt til garderoben

Vinteren kommer nærmere og det giver en glimrende anledning til at købe nyt tøj, juhuu!

Til Peters navngivning i søndags, (som du kan se billeder af HER) havde jeg købt lidt nyt, som jeg tænkte ville gøre det godt både på dagen og henover vinteren. For helt ærligt, så er jeg på ingen måder typen, der kan finde ud af at købe tøj til én anledning. Det skal kunne bruges igen og igen. Allerhelst til både hverdag og fest.

En super fed cardigan fra OBJECT, som du kan finde HER. Den kan matches med nærmest alt og bliver skøn at have på igennem vinteren. Og så verdens måske lækreste skjorte fra Nümph, som du kan finde HER. Den er SÅ lækker i kvaliteten og camouflerer fødedellen på den helt rigtige måde.

IMG_7754[1]

Mine drenge skal selvfølgelig også klædes på og i den forbindelse, har jeg været så megaheldig at få lov til at teste vintertøj fra Color Kids.

Jens har fået den lækreste flyverdragt, som i følge beskrivelsen kan alt det en flyverdragt skal kunne. For mig er det vigtigste dog at drengen gider have den på! Dernæst at han kan bevæge sig i den og at jeg ikke er i tvivl om at sikkerheden er i top, når han skal ud og storme skove og legepladser til vinter. Og altså, Jens ELSKER den! Han synes den er megasej og jeg må erkende mig enig. Den har en lækker farve og kvalitet og er “børnet” uden at være way too much, som jeg ellers synes noget børneovertøj kan være. Flyverdragten lever virkelig op til mine forventninger. Eneste lillebitte minus jeg kan finde ved den er, at der ikke er så mange refleksdetaljer, som jeg rent sikkerhedsmæssigt godt kunne ønske mig. – Det synes Jens til gengæld er sweet, for det betyder at han kan få lov til at hænge reflekser i lommerne og sætte en badge på, hvor han nu synes det er sejt. Alt i alt en virkelig lækker dragt! Flyverdragten er lige nu sat ned med 30% på stylepit.dk og du kan finde den HER.

IMG_7748[1]

Peter blev også tilbudt en flyverdragt, men da jeg ikke forestiller mig at han hverken kommer til at kravle eller gå henover vinteren, synes jeg egentlig det ville være synd at proppe ham i så tyk en dragt. I stedet fik han den skønneste jumpsuit, som kan holde ham dejligt varm i både barnevogn, vikle og i autostol. Den er superfed og helt vildt lækker i kvaliteten. Den er så blød så blød og bare helt perfekt til min lille fede baby. Vi bruger den hver evig eneste dag allerede og jeg er stensikker på at den vil være favoritovertøjet i hele overgangsperioden. Jumpsuiten kan også købes på stylepit.dk og kan findes HER.

IMG_7746[1]

 

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at trykke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Den skjorte fra Nümph er vist liiige den, jeg går og mangler! Tak for tip, vil fluks gå ind på Zalando 🙂 Go’ weekend

  2. Åååh Cana, hvor har du bare en fantastisk blog! Jeg er næsten lige faldet over den og har de sidste par dage mens baby har sovet middagslur, browset genneim dine indlæg. Hvor er det dejligt at læse dine tanker, tips osv. og det mest fantastiske er, at hver andet indlæg IKKE er sponseret af af Tampax, kiksefirmaer, toiletpapir eller andet ligegyldigt.
    Din blog er 100% ægte ligesom dig og din skønne familie <3

    Ha' en skøn dag 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven