mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

New hair – do care!

Så har MamaSchøn sgu fået nyt liv i lokkerne!

IMG_7606[1]

Vi skal holde navngivning for den lille lækre fede Peter på søndag, som jo er en perfekt anledning til opfriskning af både hår og garderobe.

Jeg var så heldig at have et gavekort til Men’s cut i Sønderborg liggende i rodeskuffen, så nu skulle det være. Efter ikke at have farvet hår i mere end hvad der føles som en menneskealder, vil jeg være med på (sidste års) moden med en svedig ombré.

Den søde frisør gjorde det simpelthen pissefint! Jeg drak cappucino og lå i den dejligste massagestol under hårvasken; seriøst, det føltes som om de blideste englehænder masserede min trætte lænd og forsømte balder. Det var himmelsk. Og for pokker, så kunne jeg jo flyve fra salonen og føle mig som en anden Lily Aldridge. Hurray!

Så håber jeg bare at gårsdagens bestilling fra zalando.dk når at komme hjem til Broager inden søndag, så jeg kan blive lex fra top til tå.

Nåmen, det var bare det jeg ville. Pral pral pral.

Undskyld.

Før/efter. Hvis ikke jeg kunne se det i spejlbilledet, ville jeg sgu aldrig have troet at det var mig med det lækre garn til højre!
Før/efter. Hvis ikke jeg kunne se det i spejlbilledet, ville jeg sgu aldrig have troet at det var mig med det lækre garn til højre!

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at klikke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

BLOGLOVIN

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Wau hot mama! Det er SÅ flot. Jeg vil også gerne kaste mig ud i en ombre – bedre sent end aldrig 😉 – men mit hår er nærmest ved at lave sin egen! Så må se hvad det bliver til.
    Glæder mig til at se billeder fra søndag – rigtig god fornøjelse til jer alle <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven