mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Navngivning

Den store dag oprandt og Peter holdt i går sin allerførste fest.

navngivning

Vi havde inviteret den nærmeste familie og vores allerbedste venner til navngivning på et skønt hotel ved vandet i Sønderjylland. Der var skruet helt op for hyggen og vores glade (og fede – tjek lige hans skinnebensdelle!) baby gik fra arm til arm og charmerede alle gæsterne. I øvrigt i stik modsætning til jens’ navngivning for 3 år siden, hvor jeg var hidsig førstegangsmor, som på ingen måder ville lade andre holde mit barn. Altså, som i slet ikke. Dengang, da vi skulle åbne gaver, tilbød min søde svigermor at holde Jens imens. Øhh, hvad?! Tror du at DU skal holde MIT barn?! Det tror jeg så ikke. Så jeg holdt barnet og alle andre gjorde som om de holdt festen. Med Peter er jeg noget mere relaxed; alle må dikkedikke. I hvert fald så længe Peter synes det er fedt – og hvis så ikke, så tager jeg selvfølgelig over. Men men men, min søde baby havde den dejligste dag og han nød at få kærlighed fra så mange fantastiske mennesker på én gang. Jeg er vild med det!

Vi spiste lækker mad og usandsynlige mængder kage; nogle som hotellets kok havde stået for at bage og andre, som jeg havde fået lov til at tage med. Jeg havde blandt andet bagt cupcakes ud fra min opskrift på verdens lækreste gulerodkage med cream cheese frosting (opskriften kan findes HER). De var pyntet med fondantstjerner, som jeg havde stemplet med PETER, 03.JUNI. Ret fint, hvis jeg selv må have lov at sige det (og nåja, min blog, mine regler, ha ha).

navngivning

Peter fik så mange fine gaver og dagen var på alle måder skøn og fuld af kærlighed. Og kage. Masser af kage.

navngivning

Min store dreng og hans første kærlighed, Lily Tinka.

Jeg kunne skrive så meget om dagen, maden, gæsterne og selvfølgelig kærligheden, men for at være ærlig, så er jeg fuldstændigt overvældet. Jeg er glad, stolt og rørt (man er vel stadig lidt hormonel her 4½ måned efter fødslen, ik’?) over alt vi har fået. Gaver, kys, knus, smil, musik, kærlighed og lykkefølelser.

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved klikke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

INSTAGRAM

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Så skønt at høre om din ændring i holdningen omkring dit barn og andre mennesker. Det er SÅ svært som bedsteforældre at tackle de overbeskyttende mødre. Vi vil SÅ gerne holde børnebørnene, passe børnebørnene, være sammen med børnebørnene……TAK fordi du åbner op og knus fra Farmor

  2. ÅH ❤️ Dét er sødt!!! Og jeg skraldgrinede over det med din svigermor til Jens’ første fest. Hahahahahahaha. Jeg var på præcis samme måde. Dejligt når svigermor kan smile af det og vide, at hendes tid kommer.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven