mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Navngivning i morgen – med et lille shoppetip

Så er det i morgen at familien Buttenschøns mindste medlem smider sin første fest. Det bliver knaldhyggeligt og jeg glæder mig til at dele lidt af dagen med Jer.

Jeg havde for et par dage siden bestilt lidt tøj fra zalando.dk, som jeg pludselig frygtede ikke ville nå frem. Krise!

Når man er (nybagt) mor, kan man på mange måder føle sig så nederdrægtigt kedelig og jeg ville være så ked af, hvis jeg oven i hatten så også skulle have noget af mit gamle kluns på. Men men men, super hurtig service – og vupti, så kom mit tøj med den søde pakkepost i dag.

udover navngivningstøjet havde jeg også bestilt den lækreste sag af en oversize sweatshirt/kjole fra Nümph. Den er SÅ fed og helt vildt behagelig at have på og kan styles med både jeans og strømpebukser. Den bliver helt sikkert en af efterårets og vinterens favoritter.

IMG_7666[1]

Sweatshirten er lige nu nedsat med 25% og kan findes HER

Kys fra Cana

Hvis du har lyst kan du følge med ved at klikke på nedenstående – så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

 1. Tak fordi du deler tøjtips.
  Jeg har hapset en sweatshirt fra Pieces, som du viste i et tidligere indlæg. Så skøn!
  Jeg er med på jegharligefødthvordanbliverjeglækkerbølgen.
  Så tak for tips der ikke koster en million, men gør så man næææsten føler sig som en.

 2. Tak for tip. Og så håber jeg da at i får en skøn fest. Jeg håber at du viser et billede af guldklumperne (Jens og Peter) i deres fine tøj.

  Og hør nu her unge dame!!!!
  Du kunne være iført en slidt, beskidt og hullet kartoffelsæk og så stadig ligne en gudinde!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven