mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Ain’t doin’ shit, y’know

Selvom jeg ikke tøver med at skrive om hvor mange ting jeg har gang i, under min barsel, så er der altså alligevel også dage, hvor jeg ikke laver noget.

Sådan en dag er det i dag.

Den store blev afleveret i børnehaven klokken ni og siden har den ikke stået på andet end dikkedikke med min baby, en lille smule vaksetøj og serie. Prison Break. (Okay – og blog og instagram, men det tæller ligesom ikke rigtigt).

Seriøst, det er jo den bedste serie! Jeg har helt ondt i maven hver gang jeg ser den; på den gode måde. Jeg er som den værste hooligan over en vigtig fodboldkamp; jeg bider negle og råber til dem i fjernsynet. Kikset, i know. Men jeg kan ikke lade være.

Og som bonus – under de mindre spændende passager – (som om dét sker, men så bare imens jeg forsøger at trække vejret i bare spændning), så kan jeg sidde og tænke over hvem af de to brødre der egentlig er lækrest?! Er det den kloge, medfølende Michael, som har de smukkeste øjne (måske i verden!) eller er den den lidt mere bad-ass bror Lincoln med den muskuløse krop og det markerede ansigt? Åhh, dicisions…

brothers__prison_break__by_cozmiclove-d5rl0qt

Hvilke serier kan I anbefale mig at se, når jeg snart har slugt de(n) her?

#barselerskønt

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med på facebook, instagram og bloglovin.

Skriv din kommentar

Kommentarer (26)

 1. Du skal så meget se Games of Throne, super fed serie, som selv kunne få mig som normalt er meget lala om div. serie som er hyped af alle andre …. Jeg var solgt efter 1 afsnit, og så skader det ikke der er nogle rimelig ” jeg får røde kinder” scener med i, ej at forglemme Nikolaj Coster-Waldau, han er sku lidt af en snitte 🙂

  1. Breaking Bad fik jeg vidst engang set 1.(megagode) sæson af og OITNB er kværnet for længst. Gode serier!
   Homeland er hermed skrevet på listen.
   Tak for tippet 🙂
   KH Cana

 2. Åhhh ja de glade barselsdage… Jeg har dog altid været så dårlig til at få set kvalitetsfjernsyn alene. Oftest har den stået på alt for meget morgentv og dårlige madprogrammer hvis jeg har haft lidt tid til at sidde stille.
  For første gang ever begyndte jeg på en serie her i foråret og blev vildt bidt. Så den vil jeg anbefale, det er som mange andre sikkert har anbefalet Orange is the new black.
  Derudover er jeg vild med the Tudors og Borgias, set med og valgt af manden min, men jeg er virkelig blevet fanget af begge. House of cards er også lige mig, når man lige kommer sig over den lidt irriterende feature med Kevin Spacey, der taler til kameraet. The good wife er også blevet en af mine favoritter, har endda købt hele sæsoner på dvd. Den så jeg på Zulu, da jeg var på barsel. Tror det fanger mig med den der mor der får karrieren igang efter at have prioriteret familien i mange år

  1. Ha ha, jeg har svært ved at gøre mig enig. Har set de to sæsoner, men faldt i søvn mange gange undervejs; måske var det derfor jeg aldrig rigtigt blev fanget af den. Selvforskyldt, so to speak.
   KH Cana

 3. Jeg går selv hjemme på Barsel, og her hjemme har Orange is the new Black været et stort hit. Kan virkeligt anbefale den. Men ud fra den genre som Prison break er, så vil jeg anbefale Breaking Bad.

  1. Kære Nanna,
   OITNB er kværnet – var dog lidt skuffet over sæson 2, fordi jeg bare syntes den første var helt fantastisk. Hvad synes du?
   KH Cana

 4. Går næsten ud fra du har Netflix?

  Homeland – sæson tre er lige kommet

  The Tudors – så får man også lidt histore med, det er cool

  New Girl – skæægt 🙂

 5. Uha, jeg havde det på præcis samme måde da jeg så den! Den er så spændende at jeg næsten ikke kunne holde det ud!

  1. Hov. Hele min kommentar kom ikke med.. :/

   Ja – brødrene er ret søde! Jeg ender dog på Michael 🙂 <3
   Sucre er nu også meget fin – og Tweener selvom jeg også har ondt ham.

   Har du set One Tree Hill? Det er min all time favorite!! Prøv den hvis du ikke har set den og er til ungdomsserie 🙂
   Oldie but goodie!

   1. Uh, jeg tror jeg bliver vred på OTH – er vidst alligevel blevet for gammel i hovedet til den slags, ha ha! Ligesom jeg også synes at Tweener er lidt for kuvøsecandy til mig, selvom jeg er helt med på hvad du mener! Og ja – Sucre(s krop!) – to die for.
    KH Cana

 6. Cana du har ikke set noget før du har set Homeland, Suits og Scandal! Jeg lover du kommer til at elske alle serierne. Jeg går ud fra at du har set Grey´s anatomy..

 7. Var også vild med Prison Break og de to brødre men har fundet alletiders erstatning! Sons of anarchy… Charlie Hunnam! Nam nam 🙂 kan helt sikkert anbefales!!!

 8. Jeg er både på “Arrow” – der er MINDST 3 x øjenguf pr. afsnit … og på “Supernatural” – 2 x øjenguf (Jensen Ackles er øjenGUDhvis du spørger mig ) og så selvf. “House of cards” ..
  “Agents of shield” kan også anbefales ligesom “Vikings” .. Enjoy 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven