mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Når de store bøffer kommer til undsætning

Mange af mine veninder giver mig props for at have nogle store bøffer. Bøffer, som i muskler på overamene. Særligt ovenikøbet den venstre, that is.

Okay okay, man kan overhovedet ikke se på mig at jeg tilsyneladende har en stærk venstre arm, men altså, når man bærer rundt på en lille lækker fedling på 4 måneder og 9 kilo, så kræver det noget substans under mormorarmene! Og gudskelov for det.

Musklerne kan nemlig åbenbart bruges til andet end at transportere baby; de kan også skubbe en lille gul Opel Corsa, som åbenbart på ingen måder vil gå i bakgear.

 

Fordi det pissede ned som en anden monsun i morges, pakkede jeg begge børn i bilen afsted mod børnehaven. Alt gik godt, vi blev kun lidt våde. Lige indtil jeg skulle afsted derfra igen. Som du nok har gættet, så ville min bil ikke bakke. Hver gang jeg forsøgte, sagde gearkassen sådan en usandsynligt pinlig “SKRAAAAAAAT”-lyd, som om jeg ikke havde forstået pointen med en kobling. Fuckpislort. Jeg holdt med snuden ind mod en kantsten; NED af bakke. For helved.

Og så kommer mit lillebitte sociale handicap igen til syne; jeg vil på INGEN måder ses sådan og derfor heller ikke lige vente 2 minutter på at en venlig far til et af børnehavens børn formentlig kan komme mig til undsætning. Nej nej..

Derfor; mig i silende regnvejr, ud af bilen, fat i rattet med den ene hånd og så ellers skubbe løs med den anden. Skubskubskub! Og så så man lige mig svinge min bil 10 meter op af bakken inden jeg med lynets hast kunne kaste mig ind og få trukket håndbremsen, for at undgå (endnu mere) pinlige gentagelser.

Pissepinligt, siger jeg bare!

However, en stor cadeau til mullerne, som åbenbart kan mere end jeg lige havde regnet med, her over et år siden jeg sidst har gjort noget som kunne minde om reel styrketræning (okay, who am I kidding; jeg har ikke styrketrænet siden jeg i 2009 skulle repræsentere Danmark til Miss Model of the World).

IMG_7497[1]Nåmen, hvis nogen lige har styr på biler eller bare gearkasser, så giv lige et praj, ik’?

Bomstærke kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med på bloglovinfacebook og instagram.

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

 1. Hejsa. Vil da lige prøve.min gemal når han kommer hjem, hvad der kan være galt. Han har været opel nørd en gang, og kan måske komme med en diagnose. 😉

 2. Hahaha Cana, jeg ville reagere på nøjagtig samme måde. Sidde bag rattet og ønske mig sort-tonede ruder 😀
  Giv Jørgen Horne et kald. Så skal de nok fikse den igen og hvis du har brug for en bil, så har en en lille fiks kundebil, med plads til autostole 😉

  Kram herfra

  1. Åh Dorthe, jeg mødte faktisk selveste hr. Horne i Fakta liiiige efter jeg havde slæbt min bil op ad bakken. Jeg tror sgu næsten han kunne se skammen lyse ud af mig, ha ha! Min søde far har fået nøglerne til bilen og vil vidst prøve at se på den; ellers bliver det Hornes Auto – byens bedste, ikke sandt?
   Lånebil har vi heldigvis ikke brug for så længe Thomas har sin sponsorbil fra Opel – sjovt nok ikke en corsa!
   KH Cana

 3. Prøv Autobutler.dk her hjælper vi dig til at spare penge på den gule dyt:-) og vores mekaniker kan sagtens hjælpe med hvad der er galt:-) men vi mødre har ufattelige kræfter både fysisk og psysisk det bare et spørgsmål om stædighed 😉 god morgen herfra 🙂 den-anden-mor-til-2

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven