mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Instagramplakat

Hvis jeg ikke allerede har sagt det, så elsker jeg instagram. Jeg er vild med den inspiration jeg kan finde derinde; både mode, bolig, børn, mad og træning er overalt. I billeder. Se dét er noget min visuelle forståelse kan forholde sig til.

Og så er jeg vild med, at jeg ufortrødent kan poste billeder af min familie; hvis nogen synes den slags er trættende, kan de nemlig bare lade være med at følge med.

#feelfreetounfollow.

Ikke som på facebook, hvor man “skal” eller i hvert fald forventes at være “venner” med dem man kender; engang har kendt eller måske endda bare mødt til en fest dengang i 2004. Og det er dårlig stil at “slette venner”. Derfor sparer jeg mine facebookbekendtskaber for mine mange familiefotos og glimt fra min hverdag, og deler dem i stedet på instagram, hvor de som følger mig, gør det af lyst. Så tak til alle Jer, som (også) godt kan lide at se på mine billeder; af min mand, mine børn, vores hus, vores mad og alt det andet udenfor kategori.

#feelfreetofollow.

Og så er det jeg har fundet noget genialt! Jeg har fundet en side, prinkl.com, hvor man kan få lavet en pdf-plakat af sine instagrambilleder; ja, man kan faktisk også bestille et print af plakaten derinde, men det var lidt pebret, så i stedet fik jeg hentet pdf’en ned på computeren, konverteret den om til .jpeg-fil og fremkaldt online et andet sted, langt billigere!

Og se lige resultatet:

IMG_7336[1]

Jeg har valgt plakaten i størrelse 50×70, som tillod mig at anvende 140 billeder! I’m in love og synes altså at det er ski’e smart, når man som jeg, er sådan en som kun får fremkaldt billeder en gang årligt. Og så i øvrigt alligevel ikke får gjort andet med dem, end at lægge dem i bunken sammen med billederne fra sidste år. På denne måde føler jeg, at jeg får meget mere ud af mine billeder. Win!

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge mig på:

Instagram

Bloglovin

Facebook

 

For en mere udførlig DIY vil jeg henvise til dygtige “frøken overspringshandling”, som har skrevet en hel masse om det HER.

 

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. Mega cool og lidt retro agtigt! 🙂
    – elsker at følge dig i din hverdag med din skønne familie og alle dine alt for gode holdninger og ikke mindst din måde at udtrykke dig på!

    Du for sej! Fortsæt endelig!!! 🙂

  2. Nej, hvor fint! Hvor har du bestilt print i 50×70 henne? Det er jo ikke alle der er lige gode, så kunne godt bruge et sted 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven