mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Girls night out!

“Tonight’s gonna be a good night” TV-serier og hjemmesyslerier er (til en afveksling) på ingen måder en del af aftenens program og tjuhej hvor det går i Canaland! Jeg skal nemlig ud og drikke drinks med søde damer i aften. Og dét glæder jeg mig i den grad til.

Børnene sover, til gengæld ligner jeg lort og har ikke noget tøj at tage på, men det er fuldstændigt ligegyldigt, “for jeg skal uuuud – ud under åben himmel” og det bliver bare helt vildt dejligt og jeg glæder mig til at skrive et halvtørt indlæg i morgen, imens jeg forhåbentlig drikker kaffe og kigger på min mand som leger med vores børn. Se dét er sguda ren optur.

IMG_7242[1]

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med på

BLOGLOVIN

FACEBOOK 

INSTAGRAM

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven