mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En slags bryllupsdag

Mama- og PapaSchøn har sgu været på date! Og hvilken én.

IMG_7265[1]

I forgårs fik min store dreng den fantastiske idé, at han ville på ferie hos bedstemor og bedstefar; og gode som de er, så takkede de ja til besøg. Hurra for fleksible og legeglade bedsteforældre, siger jeg bare!

Den idé fik min mand til at få en – måske endnu bedre – idé. Han foreslog at vi skulle fejre vores upcoming bryllupsdag (hvor han ikke er hjemme), med en middag in town, nu hvor vores søde lille baby er blevet flaskebarn og derfor kan passes. Yay!

Vi aftalte at det bare skulle være helt nede på jorden, med cafétur og et lillebitte glas rødvin. For altså, når man sådan ikke kommer ud, så skal der ikke meget til at imponere.

Da vi skulle til at afsted, kom min mand gående i sit stiveste pus; og så var jeg verdens mest nedern kone og var sådan lidt “seriøst?” Og så røbede han hemmeligheden. Han havde bestilt bord på megalækker gourmetrestaurant; vi skulle selvfølgelig ikke på café.

Fuck!

Jeg havde jo ikke engang taget kjole på! Nåmen, neglene blev lynlakeret og så tog vi ellers afsted for at spise med kniv og gaffel. Til 5 retters middag, med tilhørende vinmenu. Og og og, Thomas tilbød at tage nattetjansen derhjemme. Win!

Allerede ved mellemretten var jeg selvfølgelig godt ristet. Som i, ret fuld, meget snaksaglig og enormt forelsket i ham der sad lige på den anden side af bordet. What’s not to like?

Jeg blev tanket op. På kærlighed. På frihed.

Så gør det ikke noget at jeg åbenbart blev så fuld, at jeg ikke kunne finde ud af sæbedispenseren på det fine restauranttoilet, så jeg endte med at hælde sæbe ud over hele bordet i stedet for på fingrene. Eller at jeg i bilen på vej hjem ikke kunne finde ud af om jeg blev mest svimmel med åbne eller lukkede øjne. Eller at jeg på ingen måder kunne administrere at gå yndefuldt op ad trapperne til huset i mine stilletter. Eller at jeg var nødt til at stå op i nat og tage panodil mod tidligt indsættende tømmermænd.

Alt dét er ligegyldigt, for vi havde en fantastisk (!) aften, hvor jeg i dén grad blev mindet om, at min mand er den allerbedste mand jeg kan forestille mig.

 

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med på facebook, instagram og bloglovin.

 

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Hvor lyder det helt igennem fantastisk! Det er så velfortjent at du fik en skøn aften! Det er en virkelig dejlig ting når andre mennesker kan se hvad man lige har brug for, når man selv er virkelig fedtet ind i at være mor. Så klap på skulderen til Jens, Thomas og ikke mindst en lidt for lækker vin og en mor der lod sig riste:-)
    Knus

  2. Skønt skønt skønt!!! Det er sådanne ting der bare er så vigtige. Og jeg har indtryk af, at I er rigtig gode til at nyde hinanden når muligheden er der. Dejligt!!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven