mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

10 grunde til at være glad

IMG_7632[1]

Af en eller anden årsag, har jeg taget mig selv i at være lidt grumpy i dag – måske skyldtes det den efterhånden lettere udmattende mangel på søvn (som du kan læse lidt mere om HER, hvis du har lyst), måske skyldes det noget andet. Men fanemer ikke, om jeg vil finde mig i det. Jeg har alle dage været en bestemt dame; nærmest tenderende til det kontante – og det gælder altså også overfor mig selv.

Derfor besluttede jeg at lave mig en liste over 10 grunde til at være glad (i mit liv). Here it goes:

 • Børnene har klukgrinet sammen i flere minutter i dag
 • Jeg har lige været til frisøren (se mit nye look HER – er pisseglad!)
 • En forfrossen halvafrikaner i husstanden har skruet op for gulvvarmen. Så meget så vi nu igen går i t-shirts og bare tæer.
 • Jeg har i dag klippet alle Peters negle. Af én omgang. Imens han var vågen. Jer med babyer MÅ vide hvilken udfordring det ellers kan være.
 • Jeg fik mere end 10 kys – in public – af min mand i formiddags.
 • Hele stuen er fuld af LEGO og tæpper, som minder mig om hvor hyggeligt mine drenge og jeg har leget.
 • Der er kaffe in-the-making (og jeg har en bounty liggende, som kalder på mig!)
 • Jens sluttede sin dag med at sige ”Jeg elsker dig, mor” – som han gør hver eneste aften.
 • Den lille gule bil som jeg egenhændigt slæbte op ad bakke forleden (læs med HER, hvis du ikke allerede har læst det) er blevet ordnet.
 • Jeg har gået rundt i høje hæle i to timer i dag. Uden at få ondt i fødderne, that is.
 • Alt er købt ind til de 100 cupcakes jeg skal have lavet i morgen.
 • I morgen hvor jeg i øvrigt bliver faster for anden gang!
 • Mit liv er fyldt med kærlighed i et godt samsurium af ”give and take”.

 

Okay, det var 13, men jeg blev ligesom grebet af stemningen. No more grympyness, mrs. Buttenschøn.

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge med ved at klikke på nedenstående. Så bli’r jeg glad 🙂

FACEBOOK

BLOGLOVIN

INSTAGRAM

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

 1. Hej Cana. Jeg nyder virkelig at følge din blog, der er så mange ting jeg kender fra min egen hverdag.
  Dejligt du lige minder mig om at være glad og nyde nuet.
  Bliv ved med det. Knus Louise

 2. Det var lige det, jeg havde brug for at læse! Jeg har også haft et par dage med lidt dårligt humør og har forsøgt at få øje på det positive – dejligt med lidt inspiration 🙂 Jeg går og venter på at skulle til undersøgelse på sygehuset med min datter på 3 mdr., så det er vist det, der er lidt skyld i det dårlige humør her. Og så er det vist bare også blevet ‘dagligdag’ at have to børn = hårdt arbejde:-)
  Tak for en dejlig blog, jeg nyder at læse:-) Begge mine børn er vist ca lige så gamle som dine, så det er sjovt at læse om forskelle og ligheder:-)

 3. Man kan da heller ikke være grumpy, når man hedder Buttenschøn, kan man? Det er nok din mands skyld, men har altid set hans navn som sådan et, der forpligter 😉

  Er i øvrigt lige faldet over din blog – hvor er det dog dejligt, at du er begyndt på det (sorry hvis jeg lyder stalker-agtig, det er jeg overhovedet ikke, faldt bare over et af din mands opslag på facebook om jeres lille ny for nogle måneder siden, og blev så glad på jeres vegne. Så skønno at få lidt mere indblik…. Jo, det kunne vist ikke undgås, at det lød lidt stalker-agtigt ;))

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven