mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

verdens bedste arbejdsplads – jeg siger det bare!

Altså, nogle gange så føler jeg mig som verdens heldigste lille kartoffel. Jeg har vundet det store lotteri. På mange måder. Herunder på mit arbejde.

Jeg skulle i dag lige ud for at undervise én af beboerne fra bofællesskabet i noget bogføring. Som jeg har skrevet om her, kan jeg ikke helt afholde mig fra at hjælpe lidt til på mit arbejde i ny og næ.

Da jeg kom ud til det smukke gule stråtækkede hus, som rummer bofællesskabet hvor jeg arbejder, fortalte den pågældende beboer mig så, at han i mellemtiden havde fået styr på bogføringen og vi endte med at få os en hyggesludder i stedet for at arbejde. Win.

Alle beboerne var så søde og virkede glade for at se mig; ligesom jeg var glad for at se dem.

Jeg ved godt det lyder lidt mærkeligt, men jeg føler et særligt bånd med mange af de mennesker som bor på bofællesskabet. Jeg føler de har en vis tillid til mig og at vores relation ikke udelukkende er professionel, men nærmest også har et lidt familiært præg. Selvfølgelig ikke som éns egen familie, men det er lidt som om, at jeg og de andre medarbejdere i mange henseender er “den gode familie” for mange af beboerne, som ellers kommer fra nogle hårde kår og uhensigtsmæssige familierelationer. Det er enormt givende at føle sig forbundet til de mennesker man arbejder tæt sammen med hver dag. I hvert fald for mig. Altså, når jeg ikke lige er på barsel, selvfølgelig.

Jeg havde taget en lille kage med til den fælles formiddagskaffe – og sørme så; der var flag på bordet i anledning af at jeg havde fødselsdag i forrige weekend. Og de sang fødselsdagssang, ’Happy Birthday’, så pivende falsk at selv den største hankat ville være dem misundelig, men det var så fint! Kærligheden strålede og jeg blev glad og rørt og helt vildt stolt af de mennesker, som på så mange måder har det virkelig svært i deres liv, og alligevel formår at give så meget af sig selv. Til mig. Som ikke engang er der til daglig, fordi jeg barsler den derhjemme. Det var v i d u n d e r l i g t !

Nogle beboere, nogle medarbejdere og "vores" to hunde, Grunk og Vapse
Nogle beboere, nogle medarbejdere og “vores” to hunde, Grunk og Vapse

Og så fik jeg gaver! Flotte, flotte gaver. Arghmen hvor heldig har man lov til at være.

Den lækreste reol, som kommer til at passe fint sammen med en masse af mine kreasager, som trænger til at komme i system; en kop fra Design Letters med mit C og lækre karameller fra Karamelleriet. Toppen, siger jeg bare.

IMG_7039[1]

 

Jeg tror jeg har verdens bedste arbejdsplads – jeg siger det bare!

Kys fra Cana

Hvis du har lyst kan du følge med på facebook, instagram og bloglovin 🙂

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Hvor er det fantastisk at være på verdens bedste arbejdsplads….. Tænk sig – jeg har også verdens bedste arbejdsplads, når jeg heller ikke lige går og barsler den

  2. Hej Carna jeg sidder her ved midnatstid og læser om dit arbejde på fødeafd. Hvor stressende det var. Jeg har en svigerdatter som er sygeplejerske og i for år tilbage var på en hjerteafd. Hun syntes at det var så frustrerende ikke at have tid til at sidde ved en døende. Idag arbejder hun i en lægepraksis. Og hvor er det så dejligt at se at du er så glad for at være der hvor du er nu og at det giver dig så meget tilbage. Du er bare dejlig. Kram

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven