mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Shopping

Egentlig havde jeg tænkt, at jeg – efter Jeres positive kommentarer – ville starte op med at vise mine shoppefund frem fra min næste shoppetur, men flere har spurgt ind til weekendens inkøb, så hermed lidt af mine new-ins:

En lækker loosefitted strikkjole fra VILA:

Jeg er vildt med oversize-looket - særligt til camouflage af fødedelle!
Jeg er vildt med oversize-looket – særligt til camouflage af fødedelle!

Jeg fik også fat i en skøn skjorte fra Selected Femme – der er dog pt gylp på skulderen, så I må nøjes med et produktbillede:

selectedskjorte

 

Jeg er helt pjattet med det lidt underspillede look – gerne med masser af lag i enkle farver.

Til min baby er jeg – som de af Jer der følger min på instagram måske allerede har luret – totalt forelsket i heldragter! Det er virkelig sjældent at jeg putter ham i andet. Jeg synes det er fint når en baby ligner en baby og så er der jo SÅ mange lækre dragter derude.

Et af de mærker som sidder skøøønt på min babys krop, er det danske Wheat og jeg fandt også lige 2 lækre dragter til samlingen:

IMG_7031[1]

Og så sværger jeg ret meget til uld, så vi tog et smut forbi Føtex også – og sør’me om ikke de havde tilbud på alt uld. WIN! Det blev til en enkelt dragt og en heeel masse uldbodyer, som er perfekte til indenunder når vejret vender

IMG_7032[1]

Min oplevelse er faktisk at Føtex’ uldserie (som ofte!) er på tilbud, er et ganske udemærket alternativ til dyrere brands.

Til Jens har jeg lige bestilt en hel masse lækkerier på nettet, så shopping til ham var primært legetøj. Bl.a. det her virkeligt fine puslespil fra Tiger:

IMG_7030[1]

Min store dreng er heldigvis ikke kun vild med vilde lege, men er også enormt glad for kreative “nusseaktiviteter” som at lægge puslespil eller lave perleplader – til min store fornøjelse.

Intet i dette indlæg er sponsoreret og alt er helt egne tanker 🙂

Kys fra Cana

Hvis du har lyst, kan du følge mig på facebook, instagram eller bloglovin 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven